Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

O tânără a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod

O tânără a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod

O tânără în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod. Autoturismul era condus de un bărbat care a pierdut controlul direcției. Fata a fost rănită și transportată, conștientă, la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 14, la Brateiu. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism condus spre Sighișoara a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un autoturism parcat, apoi a fost proiectat într-un cap de pod.

Femeia rănită, o medieșeancă în vârstă de 28 de ani, era pasageră în autotirsm. A fost transportată la spitalul din Mediaș conștientă.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, în  localitatea Brateiu, ca urmare a producerii unui accident rutier, cu un autoturism intrat într-un cap de pod, pentru acordarea primului ajutor medical unei victime conștiente de sex feminin. Pacienta, în vârstă de aproximativ 28 de ani, a fost transportată la Spitalul din Mediaș, cu suspiciune de fractură la un membru inferior”, spun reprezentanții ISU.

În zonă, traficul este îngreunat.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus