Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Laptopuri pentru candidaţii olimpici şi cei cu media 10 la Bacalaureat, care aleg să urmeze cursurile ULBS

Laptopuri pentru candidaţii olimpici şi cei cu media 10 la Bacalaureat, care aleg să urmeze cursurile ULBS

Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu va acorda şi în acest an câte un laptop absolvenţilor de liceu, promoţia 2021, care vor obţine media 10 la Bacalaureat sau care s-au clasat pe podium la olimpiade şcolare naţionale şi/sau internaţionale şi care aleg să urmeze unul dintre programele de studii de licenţă ale ULBS.

''Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu îşi continuă şi la admiterea din 2021 politica de încurajare a excelenţei în rândurile tinerilor. Drept urmare, instituţia noastră a decis să acorde şi anul acesta câte un laptop absolvenţilor de liceu, promoţia 2021, care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat sau premiile I, II sau III la olimpiade şcolare naţionale şi/sau internaţionale (recunoscute de către Ministerul Educaţiei) şi care aleg să urmeze unul dintre programele de studii de licenţă ale ULBS în sesiunea de admitere 2021'', precizează, într-un comunicat, reprezentanţii Universităţii.

(Agerpres)

Vizualizari: 734

Comentarii

2 comentarii

Dragos V-o Dă

Acum 1 lună

Ce mita ieftina arunca ULBS. Cine are minte nu sta in ciobaneala asta cu pretentii, in oraselu’ asta cu aere de burg, in universitatea asta la nivel de fabrica de diplome.
Raspunde

Mihaela

Acum 1 lună

Cum se va aplica politica de incurajare a excelentei la admiterea de anul acesta la Facultatea de Medicina a ULBS? (In afara de scoaterea uneia din cele doua materii din tematica).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus