Cum a fost la protestul împotriva statuii lui Brukenthal din Piața Mare. Fotoreportaj

Peste 200 de oameni s-au strâns sâmbătă, în jurul statuii baronului Samuel von Brukenthal din Piața Mare pentru a protesta (citește detalii aici).

Un fotoreportaj de Silvana Armat

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Aci Duțu

Acum 9 luni

Unde găsesc și eu geacă cu Arsenie Boca și lupul dacic? :)) cum chelea să vii cu kitschul ăla pe tine?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 9 luni

hipsterul ăla cu barbă, ie și crucea de fier la gât cine-i?
Raspunde

Marius Iancu

Acum 9 luni

Multumom celor de la Street Food Festival ca au acoperit toata mizeria asta cu muzica din boxe date la maxim.
Raspunde

Fagadaru

Acum 9 luni

Inacceptabil !! Ce caută și cine a dus copii la o manifestație politica ? Autoritățile trebuie sa se sesizeze și să interzică îndoctrinarea copiilor. Că sibian nu accept că fel de fel de indivizi veniți de nu știu unde să-mi de-a lecții de istorie locală. Da, noi știm plusurile și minusurile baronului dar de foarte mult timp l-am acceptat așa cum a fost. Majoritatea manifestanților nu știau despre ce este vorba, cine este "bronzul" iar o doamna insistă că chiar baronul se da cu roata peste trupul românilor. Doamne ferește, alte unde ajungem ? In acest oraș minunat asemenea manifestații trebuie interzise.
Raspunde

Sibiu

Acum 9 luni

Grotească adunare...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionel

Acum 9 luni

Azi maine or sa ne puna statui cu ...seful OMV Petrom ca si ala e baron si a facut multe pentru Romania :D.. of of...fala si lauda de sine atinge cote alarmante, in unele capete incinse si goale, din primarie. Alte probleme nu mai erau de rezolvat, strazi de facut.... sunt gauri in asfalt pe Mihai Viteazu (in curand, bulevardul Hohenzollern sau te miri mai ce, dupa mintea acestor indivizi), ca dupa bombardamente, dar noi ridicam statui ale baronilor de altadata, la care suntem invitati sa ne inchinam..... Rupti de realitate, la fel ca Viorica Dancila, e administratia asta... vai de capul nostru.
Raspunde

Gigi

Acum 9 luni

Bine că și-au luat brânza, viezurele și Boca și au plecat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus