Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-4°C

Bărbat atacat de urs, la Porumbacu de Sus. Acesta a reușit să fugă, dar a ajuns la spital cu răni la cap

Bărbat atacat de urs, la Porumbacu de Sus. Acesta a reușit să fugă, dar a ajuns la spital cu răni la cap

Un bărbat din Porumbacu de Sus a fost atacat de un urs, luni seara, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Ascesta a reușit să fugă și s-a refugiat la o cabană. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert care semnala prezența ursului, mai spun aceștia.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sibiu, conștient și cu un traumatism cranio-facial.

"În această seară s-a transmis un mesaj RO-Alert, de avertizare și informare a cetățenilor despre prezența unui urs în localitate, pe teritoriul UAT Porumbacu de Sus. Un cetățean în timp ce se afla în zona de câmp a localității a fost atacat de un urs, reușind în cele din urmă să fugă. Echipaje constituite din forțe IPJ, IJJ și un echipaj SMURD s-au deplasat la o cabană unde se afla bărbatul în vârstă de cca 47 de ani. Acesta, a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și cu un traumatism cranio-facial", se arată în informarea ISU Sibiu.

Comentarii

1 comentarii

Stefi

Acum 2 luni

Super, până nu ne omoară lighioanele la noi in casă, nu se lasă statul... Sunt PREA MULTI URȘI!!!! Am ajuns de toată minunea, Anglia a omorât ultimul urs in secolul 13 deoarece si-au dat seama că (Surpriză) urșii omoară oameni si animale. In Germania la fel, nu mai este picior de urs de secole, doar noi ne-am trezit să aplaudăm cuminți de fiecare dată când ne spun ONG-urile ca nu avem voie sa reducem numarul ursilor, ca au si ei drepturi. Nu zic ca trebuie eradicati, dar se impune un control mai sever asupra numărului lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus