Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Gabriela Firea anunță că are COVID, la trei săptămâni de la doza 3 - are o formă ușoară a bolii

Gabriela Firea anunță că are COVID, la trei săptămâni de la doza 3 - are o formă ușoară a bolii

Senatorul PSD Gabriela Firea anunţă că va absenta, miercuri, de la şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru că, în urma unui test, a aflat că este pozitivă la SARS-CoV-2.

"Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi, din Parlament, asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş. Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze: soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi", a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că "în faţa bolii toţi suntem egali".

"Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei şi alegerii fiecărei persoane. Şi sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiţi, să vă sfătuiţi cu cei în care aveţi încredere, să citiţi şi să luaţi cea mai corectă decizie în această perioadă grea. În faţa bolii, toţi suntem egali. Exact ca în faţa lui Dumnezeu. (...) Îi mulţumim şi acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situaţia noastră medicală este sub control şi în câteva zile ne vom întoarce la activităţile obişnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină", mai scrie Firea, citată de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Dr. alban

Acum 2 ani

Daca a facut si a 3 -a doza, normal ar fi fost sa nu se mai infecteze, nu sa se infecteze si sa faca o forma usoara a bolii ... Un vaccin te apara de boala, nu ti-o face suportabila...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus