Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cântărețul sibian de muzică folk Constantin Gheorghe, zis Padre, a încetat din viață. Artistul avea COVID

Cântărețul sibian de muzică folk Constantin Gheorghe, zis Padre, a încetat din viață. Artistul avea COVID

A murit artistul sibian Constantin Gheorghe, zis Padre. Potrivit celor care l-au cunoscut, ofițerul în muzica militară și cântărețul de muzică folk era infectat cu virusul SARS CoV 2 și, din păcate, organismul lui nu a avut putere să lupte cu boala. Artistul nu era vaccinat.

Cântărețul sibian de muzică folk Constantin Gheorghe, zis Padre, a încetat din viață. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit. Apropiații spun că artistul nu era vaccinat și s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Din păcate, forma bolii a fost una gravă și, in cele din urmă, Padre nu a mai putut lupta.

Constantin Ghorghe era subofițer în muzica militară, dar a fost un obișnuit al cluburilor de folk, iar oamenii l-au putut asculta în zeci de spectacole și festivaluri de gen. Cei care l-au cunoscut spun despre el că era un suflet cald, un om modest și un talent uriaș. Era pasionat de vânătoare.

Sute de mesaje curg pe paginile de socializare.

„De azi nu mai avem Padre! Vânătorul a murit însăgetat într-o noapte, când noiembrie a mai găsit soare, mistreți aleși și o cărare. Dumnezeu s-a îndurat să-i așterne chiar și stele coapte.

Viața ne arată în ferestre pe rând și în vânătoarea aceasta de clipe găsim timp să fim și fericiți. Eu pe Padre l-am văzut puțin și mereu fericit. Dacă ar mai cânta acum ca o pasăre spin ... Da ce să facem la Câmpeni? ... i-aș răspunde:  Nimnic. Călătoria cu tine a fost cea mai frumoasă aventură. Recunoscători pentru ferestre, Constantin Gheorghe Padre ! Dumnezeu să te ierte!”

„Odihnește-te in pace. Padre. Drum lin către stele, prieten drag.”

„El condor passa! Zbor lin Padre, muzica ta ramane cu noi”.

Acestea sunt doar o mica parte din mesajele publicate. De asemenea au fost făcute filme „in memoriam”.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Munteanu

Acum 2 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Ce varsta avea?
Raspunde

DD

Acum 2 ani

† RIP †
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex

Acum 2 ani

Dumnezeu sa-l odihnească. Cum rămâne cu vaccinarii care nu făceau forme grave, nu ajungeau in spitale? Vedem ca mor vaccinari la fel, spun că a fost o forma grava, no bine, dar nu asta facea vaccinul sa fie una usoara ca un fulg? Cineva a mintit grav..
Raspunde

Silviu

Acum 2 ani

Scrie clar in articol ca nu era vaccinat.Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

Ion Iliescu

Acum 2 ani

Inca unul care "a ales" sa se imunizeze natural .... s-a imunizat de tot...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus