Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Premierul Ciucă i-a cerut lui Florin Roman să-și clarifice suspiciunile de plagiat: gestul demisiei ar fi unul onorabil

Premierul Ciucă i-a cerut lui Florin Roman să-și clarifice suspiciunile de plagiat: gestul demisiei ar fi unul onorabil

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului Cercetării, Florin Roman, să clarifice acuzaţiile de plagiat care-i sunt aduse cu privire la lucrarea de masterat, urmând ca, în funcţie de decizia pe care o va lua acesta, să procedeze în consecinţă, au precizat, marţi, surse de la Palatul Victoria pentru Agerpres.

Conform surselor guvernamentale, "gestul demisiei" ar fi unul "onorabil" în acest caz, în viziunea şefului Executivului.

Ministrul Cercetării, Florin Roman, a susţinut că acuzaţia de plagiat la adresa lui e nefondată, dar orice ar spune pe acest subiect ar fi irelevant pentru cei care şi-au propus să-i găsească "nod în papură".

"Plagiat înseamnă să îţi asumi parţial sau integral o lucrare ştiinţifică, ceea ce nu am făcut niciodată. Drept urmare, acuzaţia de plagiat la adresa mea e nefondată. Într-o lucrare de disertaţie de acum 10 ani am inclus o parte din suportul de curs, pus la dispoziţia studenţilor. La finalul disertaţiei, am inclus bibliografia folosită. Consider însă că orice aş spune pe acest subiect, inclusiv faptul că profesorul Paraschiv confirmă că fost o lucrare bună, nu are nicio relevanţă pentru cei care şi-au propus să îmi găsească nod în papură, să susţină o campanie de denigrare a mea, să dovedească fapte de care nu mă fac vinovat", a scris Roman, pe Facebook.

El a precizat că este ultima sa intervenţie pe această temă. "Am lucruri mult mai importante de făcut decât să răspund la acuzaţii nefondate", a adăugat Florin Roman.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Lola

Acum 5 luni

Domnul Florin Roman nu stie ce este aceea o demisie de onoare. Sa deminsioneze pentru o amarata de acuzatie de plagiat?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 5 luni

Nu mai tin minte cine spunea: -Sa furi de la unul singur e plagiat,sa furi de la mai multi e cercetare !
Raspunde

Pro adevăr

Acum 5 luni

E un infractor și are o n******* crasă acest individ!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus