Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Depozit de lemne din Săliște amendat cu 11.000 de lei pentru aproape 50 de metri cubi de lemn nedeclarați

Depozit de lemne din Săliște amendat cu 11.000 de lei pentru aproape 50 de metri cubi de lemn nedeclarați

Administratorul unui depozit de lemne din Săliște a fost amendat cu 11 mii de lei, pentru 49,66 metri cubi de lemn de foc nedeclarați. Lemnele au fost confiscate. 

Polițiștii Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică Sibiu, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Brașov, au desfășurat, în perioada 12-13 ianuarie, o acțiune pe linia transportului, depozitării și comercializării materialului lemnos pe raza județului Sibiu. Cu această ocazie, în urma verificărilor efectuate la un depozit de material lemnos din localitatea Săliște, s-a constatat o diferență totală între stocurile faptice și cele scriptice de 49,66 mc lemn foc din specia fag.  

Pentru neregulile constatate, societatea comercială a fost amendată cu 11.000 lei. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 49,66 mc lemn foc din specia fag, în valoare de 8.000 de lei, care a fost predată reprezentanților Ocolului Silvic Valea Frumoasei Săliște. 

Cu ocazia aceleiași acțiuni, pe raza localității Gura Râului, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 36 de ani în timp ce transporta cantitatea de 3,7 mc de cherestea fără a deține documentele legale de proveniență și transport. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Gura Râului.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus