Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Încă o mașină răsturnată la coborârea de pe Alba Iulia. Două persoane au fost rănite

Încă o mașină răsturnată la coborârea de pe Alba Iulia. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite sâmbătă după ce un autoturism s-a răsturnat pe Șoseaua Alba Iulia din SIbiu. Accidentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața.

Au intervenit două echipaje SMURD, unul cu medic, precum și un echipaj de descarcerare care s-au mobilizat prompt la fața locului, transmite Alina Voinea, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Două persoane se aflau blocate în autoturism și au fost extrase de salvatori, conștiente și cooperante.  Acestea au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, policontuzionate.

În aproximativ același loc a mai avut loc un accident, în 11 ianuarie, când un autoturism a lovit parapetul de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat. Atunci o adolescentă de 16 ani a avut un atac de panică și câteva zgârieturi în urma accidentului, a fost asistată medical la fața locului și a fost lăsată să plece acasă, refuzând transportul la spital. 

foto Info Trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Andreea Ihora

Acum 2 ani

Astia sunt boschetarii care fac zgomot pe bulevarde cu rasnitele lor dupa Germania, a ajuns Sibiul un refugiu al tuturor rebuturilor speciei! Toti veneticii, samsarii si morocarii si-au stabilit cartierul central in orasul nostru, care nu mai are nimic in comun cu ceea ce era acum zece, douazeci de ani. Si, din cate se pare, mai au si noroc... Trist!
Raspunde

Sparrow, Jack Sparrow

Acum 2 ani

Nu Germania e buricul cocalarismului, ci Marea Britanie zisā iuchei..... sā vezi acolo neamuri proaste !
Raspunde

C. Tățean

Acum 2 ani

Acum treizeci de ani încă mai era lumea de odinioară, ne întorceam pe mijlocul străzii, seara târziu, fără probleme. Apoi, încet-încet, situația s-a degradat, iar acum e așa cum e, nu ne mai miră nimic. Sentimentul apartenenței la același spațiu istoric nu mai există. Nici boema nu mai e. Oricum, salutări domnului Vasile Ihora, e un om deosebit !

Raspunde

Flo

Acum 2 ani

De ce nu spuneti ca era polei? In fiecare dimineata se aluneca acolo!
Raspunde

Floresco

Acum 2 ani

Indicator de 30 km la ora este acolo, cu cat merg cocalarii care se rastoarna troglodelor? Si dau flash-uri daca nu e politie. Cand e sunt sfinti toti pentru cativa metri... Cu adevarat trist...
Raspunde

Ggg

Acum 2 ani

truth be told, s-a chinuit putin sa o intoarca in halul ala. cu respect, Szobi Cseh...
Raspunde

Troll E. Buzu

Acum 2 ani

Sigur nu era vaccinat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus