Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Actualizare foto. Ucraineancă implicată în accidentul de pe DN 7. Alte 3 persoane au ajuns la spital

Actualizare foto. Ucraineancă implicată în accidentul de pe DN 7. Alte 3 persoane au ajuns la spital

Actualizare. Unul dintre autoturismele implicate în accidentul de marți după amiaza de pe DN 7 este înmatriculat în Ucraina, anunță ISU Vâlcea. 

"Astăzi, la ora 15.57, membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați sa intervină pentru acordarea primului ajutor calificat mai multor persoane, în urma producerii unui accident rutier pe DN7, pe raza localității Bujoreni sat Gua Vaii," transmit reprezentanții ISU Vâlcea. 

În accident au fost implicate un autocamion și doua autoturisme din care unul inmatriculat în Ucraina.

În autoturismul cu număr de Ucraina se afla o femeie cu cetățenie ucraineană. Aceasta a suferit leziuni minore și a fost evaluată de un echipaj SAJ. Persoana nu a solicitat îngrijiri medicale, dar a solicitat cazare pentru un interval de 6 ore până la reluarea deplasării către destinația finală, Bulgaria.


 
Alte cinci victime de nationalitate română au fost evaluate, trei dintre acestea necesitând transportul la spital.

Autocamionul  transporta scutece pampers. La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare și trei echipaje SAJ din care unul cu medic.

Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 17.20

foto ISU Vâlcea

Știre inițială. Trei persoane sunt rănite în urma unui accident petrecut marți după amiaza pe DN 7, în localitatea Bujoreni. Traficul este blocat total, anunță polițiștii din Vâlcea. 

Din primele informații este vorba de o coliziune între un autocamion și două autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane, acestea urmând să fie transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier", transmit reprezentanții IPJ Vâlcea. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus