Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

Se stabilesc traseele pistelor de biciclete de la Sibiu la Cisnădioara, respectiv Ocna Sibiului

Se stabilesc traseele pistelor de biciclete de la Sibiu la Cisnădioara, respectiv Ocna Sibiului

Autoritățile județene anunță semnarea contractelor pentru întocmirea studiilor de fezabilitate în vederea amenajării a două piste de biciclete cu o lungime estimată la peste 15 km.

GG Tehnic Proiect SRL, din Sibiu, a fost angajată pentru elaborarea SF-ului necesar pistei dintre Sibiu și Ocna Sibiului, estimată la o lungime de zece km. 100.000 de lei, la care se adaugă TVA, este valoarea contractului, al cărui termen este de șase luni de la emiterea ordinului de începere.

De cealaltă parte, contractul pentru SF-ul necesar celor aproximativ cinci km de pistă de biciclete dintre Sibiu și Cisnădioara a fost încredințat – tot în urma unei licitații – firmei Berg Plan Proiect SRL, din Oradea, tot pentru aproximativ 100.000 de lei, la care se adaugă TVA. Termenul de predare a documentației este de patru luni în acest caz, iar autoritățile anunță că pista se cere a fi gândită ”în apriza drumului județean DJ 106D”.

Ambele contracte au fost atribuite de către Consiliul Județean Sibiu. ”Prin cele două piste de bicicletă pe care ne dorim să le realizăm vom reuși să oferim cât mai multor cicliști posibilitatea de a circula în siguranță pe piste special amenajate și la standarde europene. Ambele proiecte deschid zone de maxim interes”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

John Doe

Acum 4 luni

Pista pana la Cisnadioara mai bine ar trece pe partea stanga undeva in zona Zoo si de acolo, prin padure, urmarind una din potecile folosite. Partea dreapta, pana in Muzeul Satului oricum e plina de plimbareti si mai bine ar fi transformata in trotuar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus