Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Ciucă și Kuleba au analizat în întâlnirea de la București situația de securitatea și pe cea militară în urma agresiunii ruse

Ciucă și Kuleba au analizat în întâlnirea de la București situația de securitatea și pe cea militară în urma agresiunii ruse

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe ministrul ucrainean al Afacerilor Externe, Dmitro Kuleba, cu care a analizat situaţia de securitate din regiune în urma agresiunii militare ruse.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Guvern, premierul a prezentat eforturile autorităţilor, alături de societatea civilă, voluntari şi organizaţii umanitare internaţionale în sprijinirea celor peste 800.000 de refugiaţi ucraineni intraţi în ţara noastră de la izbucnirea războiului.

"A fost evidenţiat rolul important al hub-ului umanitar de la Suceava în colectarea şi coordonarea formelor de sprijin acordat la nivel european şi internaţional. Cu aceeaşi ocazie, premierul Nicolae Ciucă a dat asigurări de continuare a sprijinului acordat Ucrainei pentru ajutor umanitar, gestionarea fluxului de refugiaţi, facilitarea exporturilor ucrainene", se precizează în comunicat.

Ministrul Kuleba a prezentat pe larg situaţia militară de pe teren şi a mulţumit Guvernului României şi cetăţenilor români pentru tot sprijinul acordat şi solidaritatea manifestată încă de la declanşarea agresiunii militare ruse, se arată în comunicatul citat.

"Totodată, diplomatul ucrainean a transmis României invitaţia de a contribui substanţial la eforturile necesare pentru reconstrucţie în Ucraina", informează Guvernul.

Ministrul de Externe ucrainean efectuează o vizită oficială la Bucureşti. După întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă, el va avea convorbiri ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Sursa foto: News.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

CT

Acum 5 luni

Securitatea in regiune este excelenta. Daca Ucraina nu intra in jocurile progresiste ale lui Soros, toate erau bune si frumoase. Licuricii globalisti vor razboi mondial cu orice pret si pentru asta lupta pana la ultimul ucrainean si incearca orice pentru a atrage si alte state in acest conflict. Romania nu are nici o problema de securitate la fel cum nici Ucraina nu ar fi avut, daca nu bombardau populatia de etnie rusa din Donbas pentru a provoca acest razboi. Presa globalista degeaba promoveaza razboiul, si incita la ura impotriva rusilor, pentru ca oamenii normali nu isi doresc razboi. Doar sorosistii dau din colt in colt pentru a provoca un conflict cu Rusia. Ucrainienii sa nu isi mai trimita ministrii globalisti la cersit armament si implicare in razboi, pentru ca ei si-au facut acest conflict cu mana lor. Si in caz ca se intreaba cateii globalisti, le satisfac chiar acum curiozitatea: nu, nu sunt "putinist". Dar voi sunteti sorosisti si globalisti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus