Luni,
27.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

VIDEO Incediu la o camionetă pe A1, înainte de intrarea în tunel

VIDEO Incediu la o camionetă pe A1, înainte de intrarea în tunel

Pompieri militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD pe autostrada A1, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară.

Actualizare 2 Incendiul a fost lichidat fără ca acesta să se propage și la remorca cu marfă, transmite Alina Voinea, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de producerea unui scurtcircuit electric în  compartimentul motor.

Actualizare Traficul a fost reluat în condiții normale, anunță IPJ Sibiu

Știre inițială. Incendiul are loc la km. 264, Sibiu - Sebes, înainte de intrarea în tunel, zona Cristian - Sacel. Traficul este blocat total.

Video DRDP Brașov

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la cabina autoutilitarei, informează Alina Voinea, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Șoferul a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale din partea  echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.
Intervenția se află în dinamică, mai spun cei de la ISU.

foto ISU Sibiu

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus