Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

O nouă echipă la Mediaș: Gaz Metan renaște în Liga 4. ”Au ieșit actele, avem o hotărâre judecătorească, însă nu e încă definitivă”

O nouă echipă la Mediaș: Gaz Metan renaște în Liga 4. ”Au ieșit actele, avem o hotărâre judecătorească, însă nu e încă definitivă”

Municipiul Mediaș va avea în continuare fotbal și după falimentul care se prefigurează la echipa Gaz Metan, retrogradată acum în Liga 2 și înglodată în datorii de milioane de euro.

”Foști jucători și antrenori la Gaz Metan, și-au unit forțele cu speranța că va renaște o nouă echipă în oraș, care pe viitor să poată câștiga palmaresul, numele și culorile actualei echipe. Cu Ionuț Buzean în funcția de președinte și mai mulți membri fondatori, printre care Cristian Pustai, Eric de Oliveira, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiță, Dorin Roșca și Iosif Biro, viitorul club va prelua toate grupele de juniori, iar echipa de seniori va fi alcătuită exclusiv din fotaliști crescuți și formați la Mediaș”, anunță suporterii echipei Gaz Metan pe pagina lor de Facebook.

Contactat de Turnul Sfatului, președintele viitorului club, Ionuț Buzean confirmă informațiile.

”Încă nu pot da mai multe detalii legate de proiect, în câteva zile vom organiza o conferință de presă. Au ieșit actele, avem o hotărâre judecătorească, însă nu e încă definitivă, nu vrem să anunțăm nimic oficial până nu va fi totul în ordine”, a declarat Buzean pentru Turnul Sfatului.

Suporterii spun că noul club va fi susținut de sponsori importanți care și-au dat deja  acordul de a fi lângă noua echipă.

”Cu un buget peste ligiile a 4-a și a 3-a, obiectivul principal al clubului este accesul în Liga a 2-a prin promovări succesive în următoarele sezoane. În momentul de față s-au demarat discuții cu Transgaz și Primăria Mediaș în vederea utilizării Stadionului Municipal pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu”, anunță suporterii.

Sursa foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus