Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Căpitanul Ioan Măndică de la ISU Sibiu, decorat de șeful DSU Raed Arafat

Căpitanul Ioan Măndică de la ISU Sibiu, decorat de șeful DSU Raed Arafat

Căpitanul sibian Ion Măndică a fost decorat vineri de șeful DSU Raed Arafat cu ,,Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, acordată profesioniștilor care activează în cadrul sistemului integrat de urgență. 

Acesta este încadrat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Cpt. Dumitru Croitoru " al Județului Sibiu din anul 2007, are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii. Din anul 2011 este instructor formator la Centrul de Formare și Pregătire în  Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență și în prezent este coordonatorul acestuia.

"În semn de recunoștință pentru întreaga activitate depusă în slujba cetățenilor, domnul căpitan Ion Măndică a primit din partea șefului DSU, dr. Raed Arafat ,,Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, acordată profesioniștilor care activează în cadrul sistemului integrat de urgență", transmit reprezentanții ISU Sibiu.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

După declarațiile mincinoase ale impostorului Arafat ca pompierii nu cunoșteau obiectivul Colectiv, mai degrabă emblema de oroare.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Conducerea ISU a scapat si isi decoreaza acolitii. https://www.tolo.ro/2015/11/25/ati-mintit-pompierii-stiau-de-clubul-colectiv-cu-cinci-saptamini-inainte-de-incendiu-pus-in-fata-unui-fax-al-gazetei-arafat-a-ordonat-azi-noapte-o-ancheta-la-isu/comment-page-2/
Raspunde

1

Acum 1 an

Ce nivel de radiatie solara avem din martie 2020 ? Coraborat cu poluarea electromagnetica, se mai poate trai in sibiu/romania ? Cat de benefice sunt radiatiile solare pt romani ? Ce masuri anti iradiere s-au luat ? Ce masuri de prevenire a iradiatiei s-au luat ? Ce masuri de protectie ? Nu meritati sa purtati uniformele alea ! V-ati tradat copiii, mosii, stramosii, glia strabuna, si sotiile ! D-lor, i-a intrebati pe paiatele astea, cum sta treaba? Au habar pe ce lume traiesc ??? Tradatori ce sunteti !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus