Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Europarlamentarul USR Nicu Ştefănuţă consideră că Sibiul ar trebui să adopte modelul Braşovului în privinţa Zonei Metropolitane

Europarlamentarul USR Nicu Ştefănuţă consideră că Sibiul ar trebui să adopte modelul Braşovului în privinţa Zonei Metropolitane

Organizaţia Judeţeană a USR propune preluarea modelului Zonei Metropolitane Braşov şi la Sibiu şi pentru aceasta îl va invita pe primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, la o dezbatere care va avea loc în luna iunie, a anunţat preşedintele USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu, vineri, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

"Cu ajutorul lui Nicu Ştefănuţă şi cel al primarului oraşului Braşov, Allen Coliban, vom organiza în iunie, cel mai probabil în 17 iunie, o dezbatere publică pe tema Zonei Metropolitane. Vrem să aducem bunele practici de la Braşov, care este avansat în zona aceasta, ei au făcut deja demersuri, vrem să le aducem la Sibiu unde suntem un pic greoi", a spus preşedintele USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu.

Prezent la conferinţa de presă, europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, care este sibian, a spus că şi la Sibiu ar fi util dacă s-ar înfiinţa o agenţie pentru Zona Metropolitană, aşa cum este deja la Braşov.

"Modelul Braşovului, care are o agenţie descentralizată pentru Zona Metropolitană, cu un director, un staff, cu tot ce trebuie, este pentru noi poate un model. Şi da, vrem să vindem acest model. (...) Da, vrem să copiem ceea ce este bun", a afirmat europarlamentarul Nicu Ştefănuţă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alzara1918

Acum 1 an

USR singurii competenti din politica romaneasca!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus