Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Alegeri în USR municipiul Sibiu: Emil Ciotloș, reales

Alegeri în USR municipiul Sibiu: Emil Ciotloș, reales

Actualul președinte al USR mun. Sibiu, Emil Ciotloș, a fost reales în funcție, în urma alegerilor organizate miercuri 1 iunie, anunță organizația într-un comunicat de presă. Acesta urmează să aibă un mandat de 3 ani.

“Le mulțumesc pentru acest vot colegilor din Filiala Sibiu și îi asigur de faptul că implicarea mea în acest proiect va fi pe masura încrederii acordate. Împreuna cu echipa vom creiona un plan bazat pe nevoile comunității sibiene, pentru ca în 2024 să oferim o alternativă serioasă și credibilă pe scena politică sibiană”, a transmis Emil Ciotlos.

De asmenea, a fost ales și noul Birou Local al USR, din care fac parte 11 persoane.

Ionuț Anastasie, Lucian Ștefan și Eugen Zorin au fost aleși în comisia de arbitraj, iar Claudiu Teleșpan a fost desemnat cenzor al filialei municipale. 

Totodată au fost desemnați și delegații Filialei Municipale USR Sibiu pentru Conferința Județeană ce va avea loc duminică, 5 iunie, în cadrul căreia va fi aleasă conducerea USR la nivelul județului Sibiu.

Emil Cioloș este absolvent al Liceului Gheorghe Lazăr din Sibiu și al Universității Lucian Blaga, Facultatea de Inginerie și este Manager Operations Centre  la Visma Sibiu.

Birou Local al Municipiului Sibiu

  1. Ioan Plesciuc - Vicepreședinte 
  2. Mircea Radu Scorțar - Vicepreședinte
  3. Andrei Cătălin Moleavin - Vicepreședinte
  4. Laura Opricean - Vicepreședinte
  5. Zeno Popovici
  6. Cristina Bica
  7. Cosmin Nicolae Pîrnog
  8. Ana-Maria Antonescu
  9. Diana Mureșan
  10. Aura Serea

Sursa foto: USR Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Kol

Acum 1 an

parca e priveghi!
Raspunde

Conchita Șperluciu

Acum 1 an

Pana si cerul plange dupa plecarea domnului Ciolos din partidul nostru! Felicitari tuturor celor alesi! Oamenii nostri minunati cu un vibe atat de puternic! Haideti sa ne pregatim pentru obtinerea celor 80% la alegeri!
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

sunt "subtirei" tare cei de la USR Sibiu...i-am votat dar sincer imi pare rau...ZERO initiativa, implicare, etc.!!!
Raspunde

Canaris

Acum 1 an

Jalnica imagine....Tristi si amarati alegatorii....Daca se straduiau faceau alegerile in lift la Ramada.....Nu mai inchiriau sala asta mare...Ciolos s a suparat si a plecat.....Barna e un cadavru politic.....Drula nu face nimic......Astia de la Usl exulta cand se uita la mutrele si atmosfera de inmormantare de la voi....Cel mai grav lucru este ca din toti prietenii mei ,care au votat cu voi,azi nu va mai voteaza NIMENI....Si am fost multi....Dezamagire maxima......Absenteism masiv in 2024.....
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Amin.
Raspunde

O mandolina

Acum 1 an

3% in 2024

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus