Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Sportivă din Sibiu, campioana internațională a României la atletism, la 800 de metri

Sportivă din Sibiu, campioana internațională a României la atletism, la 800 de metri

Tabita Teușan a reușit, la 20 de ani, să obțină cel mai bun rezultat al carierei ei sportive. Tânăra a participat la Campionatele Internaționale ale României, unde a scos cel mai bun timp la proba de atletism, 800 de metri.

Tabita a început să practice atletismul când avea șapte ani. De atunci, s-a pregătit constant și a participat la diferite competiții, la care a obținut locuri bune. Însă cel mai bun rezultat l-a avut zilele trecute, când a devenit campioana internațională a României la 800 m.

Studentă la Facultatea de Științe, pe profil sportiv, din Sibiu, tânăra spune că mereu a fost pasionată de sport și a fost foarte activă.

Tabita Teușan atletism

„De când am început să practic atletismul la nivel de performanță, am reușit să obțin multe premii atât la categoria de copii, juniori cât și la tineret. Am participat la concursuri naționale, campionate internaționale, balcaniade și la festivalul olimpic de tineret. În timpul acestor ani am fost campioană națională la 800 și la 1.500 metri, am luat locul 3 la 800 m la Balcaniadă și la 1500 m, locul 3 la campionatele internaționale la proba de 400 m în anul 2021”, spune Tabita.

Acum a obținut cele mai bune rezultate din carieră, reușind să devină campioana internațională a României la 800 m cu un rezultat foarte bun - 2:06.89 și a ocupat locul 2 la proba de 400 m cu timpul 55.62.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 1 an

De ce nu scrieti tot? E atleta din Sibiu, formata aici, se pregateste in continuare in Sibiu, dar e legitimata si concureaza pentru Timisoara. In Sibiu nu a avut unde.
Raspunde

Io

Acum 1 an

Bravo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus