Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Avarie majoră la o conductă de apă care alimentează Cisnădia

Avarie majoră la o conductă de apă care alimentează Cisnădia

Reprezentanții companiei Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul nopții a apărut o avarie majoră la una dintre conductele principale care alimentează cu apă localitatea Cisnădie. Prin urmare mai multe străzi au rămas fără apă.

Aproximativ 4.000 de oameni sunt afectați.

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a avariei respective, Apă Canal Sibiu SA va întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, 8 iulie 2022, între orele 7 – 14.

”Pe durata lucrărilor, în intervalul orar menționat, se va întrerupe alimentarea cu apă a imobilelor existente în perimetrul străzilor Cetății, Unirii, Stadionului, Aleea Căpșunilor, Teilor, Florilor (cu străzile adiacente), Bujorului, Mălinului, Uzinei, Transilvaniei, Selimbărului, Abatorului, Fundătura Viilor și Sibiului”, au transmis reprezentanții companiei.

La cererea consumatorilor, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția acestora o autospecială cu apă menajeră.

”La reluarea furnizării este posibil ca în unele din zonele afectate să apară o ușoară creștere a turbidității, situație în care abonații sunt rugați să contacteze Dispeceratul în vederea luării măsurilor de remediere”, au mai transmis oficialii companiei.

Apă Canal Sibiu S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat tuturor consumatorilor afectați de executarea lucrărilor.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 753

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus