Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mașină de poliție lovită de un TIR în timp ce poliţiştii efectuau cercetări la un accident pe A10

Mașină de poliție lovită de un TIR în timp ce poliţiştii efectuau cercetări la un accident pe A10

O autospecială de poliţie a fost acroşată de un TIR în timp ce poliţiştii efectuau cercetarea la faţa locului la un accident produs vineri pe autostrada A10, pe sensul Alba Iulia - Sebeş.

"În timp ce colegii de la Poliţia Autostrăzi efectuau cercetarea la faţa locului, o autospecială Duster a fost acroşată de un TIR. În urma acestui accident nu au fost înregistrate victime", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, citați de Agerpres.

Citește și Accident grav pe A10, spre Sebeș. O persoană este încarcerată

Maşina era staţionată şi în ea nu se aflau poliţişti la momentul acroşării.

Aceştia derulau cercetări la un accident care a avut loc vineri pe A10, în care au fost implicate două autoturisme şi în urma căruia patru persoane, din care trei adulţi şi un copil, au suferit diferite traumatisme şi escoriaţii. Cei patru au fost transportaţi la UPU Alba Iulia pentru investigaţii suplimentare, fiind stabili hemodinamic şi respirator.

foto alba24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 885

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus