Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tânăr din Jina, condamnat la închisoare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului, prins la Săliște

Tânăr din Jina, condamnat la închisoare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului, prins la Săliște

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Jina, condamnat la închisoare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului, a fost prins de polițiștii sibieni în Săliște.

"În cursul zilei de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște l-au depistat pe un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Jina, pe numele căruia Judecătoria Săliște a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 7 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului," transmiter Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus