Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Antrenorul AFC Hermannstadt: ”Încercăm să ne gândim doar la meciul de luni, cu F.C. Botoșani”

Antrenorul AFC Hermannstadt: ”Încercăm să ne gândim doar la meciul de luni, cu F.C. Botoșani”

După primele două etape în care nu a cunoscut înfrângerea, echipa de prima ligă a fotbalului sibian are programat meciul cu FC Botoșani. Care a înfrânt AFC Hermannstadt de șase ori, comparativ cu o singură victorie a sibienilor împotriva Botoșaniului în prima ligă.

După cum nici sibienii nu au pierdut până acum vreun meci, nici cei de la FC Botoșani n-au cunoscut înfrângerea în primele două etape ale Superligii, de până acum. Întâlnirea între cele două echipe va avea loc pe stadionul de la Mediaș. ”Oaspeții au trecut la limită în prima etapă (3-2) de Chindia Târgoviște, iar în runda a doua în deplasare de F.C.Voluntari (0-1), în timp ce sibienii au învins pe C.S.Mioveni în primul meci din campionat, 3-0 și au remizat apoi în deplasare cu Chindia Târgoviște, 1-1. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de opt ori în primul eșalon fotbalistic, bilanțul fiind favorabil moldovenilor cu șase meciuri câștigate, celelalte două rezultate fiind un egal și o victorie în dreptul FCH”, rezumă reprezentanții echipei sibiene.

Meciul cu FC Botoșani este programat luni, 1 august, de la ora 20:30. Antrenorul AFC Hermannstadt ”are tot lotul la dispoziție”. ”F.C. Botoșani este  o echipă foarte bună, care joacă un fotbal ofensiv. Acum au alt antrenor, pe Mihai Teja, dar și câțiva jucători noi de calitate. Merg pe aceeași idee de joc ca și noi, încearcă să construiască, sunt foarte periculoși în fiecare moment din joc, pe atacuri poziționale, dar și pe contraatac, fiindcă au jucători de viteză. Dar noi jucăm acasă și ne dorim punctele. Nu ne va fi ușor, dar am încredere în băieții noștri și sunt convins că vor da totul. Mihai Butean a avut ceva probleme, însă este un învingător. S-a antrenat normal și probabil că va intra în meci cu o protecție specială la cap. Ioan Hora a intrat și el normal la antrenamente, după ce a fost incert o perioadă. Forța noastră este grupul, omogenitatea. Atmosfera este una bună, iar ea este întreținută și de rezultate. Încercăm să ne gândim doar la meciul de luni”, transmite Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Leonard

Acum 1 an

Sa-i invingeti pe Botosani ! Intotdeauna am considerat ca aceasta echipa Botosani trebuie desfintata! Nu stiu de ce ! Oricum , maine sa fiti lucizi si fara frica ! Nu are de ce s-a va fie teama de Botosani !
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

N-au dreptul la fotbal la Botosani? Saraca Moldova a ramas doar cu o echipa de prima liga si ai boala pe ea? Si se scrie desfiintata, agramatule.
Raspunde

Eu

Acum 1 an

Mi-e teama ca mai degraba pe noi scrie desfiintare.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus