Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Strângere de fonduri pentru familia cu casa incendiată din Șura Mare: 50 de copii de la Școala Nr. 2 vor pedala pentru bani

Strângere de fonduri pentru familia cu casa incendiată din Șura Mare: 50 de copii de la Școala Nr. 2 vor pedala pentru bani

„Să pedalăm pentru un acoperiș” este un eveniment organizat pentru familia din Șura Mare care și-a pierdut casa într-un incendiu pus intenționat de un pompier. Inițiativa este a copilașilor din două clase de a II-a de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Sibiu, acolo unde fetița cea mică a familiei care trăiește o adevărată dramă este elevă. Micuții sunt îndrumați învățătoarele Elke Dengel și Cosmina Hurbean, care s-au implicat în mod deosebit în cazul fetiței. În total vor fi aproximativ 50 de copii. Ei vor pedala din Parcul Sub Arini și până la Grădina Zoologică pentru a strânge banii necesari reparării acoperișului casei.

Citește și: „Spune-i la mamă-ta că o să vă dau foc și o să ardeți toți”. Povestea din spatele casei incendiate de pompierul sibian

strangere de fonduri

Copiii și învățătoarea lor se vor întâlni joi, 15 septembrie, de la ora 16.00, în parcarea de la terenul de sport din Valea Aurie. Acțiunea se va desfășura în Parcul Sub Arini, pe pista de biciclete și va dura 2 ore. Copiii vor pedala într-un singur șir, păstrând o distanță de 2 m unul față de celălalt. Însoțitorii vor merge paralel cu copiii, oferindu-le ajutor, în cazul în care aceștia au nevoie.

La sfârșitul acțiunii se va comunica numărul de km parcurși. Banii se pot dona fie în contul de mai jos, ori în pușculița, pe care o vor avea la ei.

Citește și: Incendiu la o casă din Șura Mare. Focul a fost pus intenționat

Și în Șura Mare va fi instalat un cort pentru donații

De asemenea, în 18 septembrie, între orele 10.00 și 15.00, în Șura Mare (parcarea de lângă capelă) va fi amplasat un cot cu o urnă pentru donații. Mirela va fi acolo pentru a o cunoaște și pentru a afla cât de mult o ajută aceste donații.

Vă reamintim că, la începutul lunii septembrie un pompier a dat foc intenționat unei locuințe. Casa aparținea unei mame cu trei copii.

Citește și: Pompier sibian prins că a dat foc intenționat unei case. Două ore s-au luptat colegii cu flăcările

strangere de fonduri

Cum poți dona

Cei dispuși să o facă pot folosi informațiile de mai jos:

IBAN: RO69INGB0000999904457983

Titular cont: Elena Mirela Popica

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

http://revolut.me/elenamq6u3

Citește și: A fost arestat pompierul sibian care a dat foc intenționat unei case

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Bogdan

Acum 6 luni

Buna, Pentru donare va rog sa puneti si QR code-ul pentru revolut. Ar fi mult mai simplu. Mersi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus