Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Tânărul de 21 de ani rănit grav într-un accident de muncă a depășit perioada critică și nu se mai află de secția ATI

Tânărul de 21 de ani rănit grav într-un accident de muncă a depășit perioada critică și nu se mai află de secția ATI

Vești bune vin de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu privire la tânărul de 21 de ani rănit grav în urmă cu mai bine de o săptămână într-un accident de muncă ce s-a petrecut produs la o societate comercială aflată pe raza județului Sibiu.

Citește și: „Un tânăr de 21 de ani este în stare foarte gravă la ATI după un accident de muncă: a fost rănit prin strivire”

Potrivit reprezentanților unității medicale băiatul are o evoluție favorabilă și nu mai este internat pe Secția de Terapie Intensivă. Acesta a fost mutat într-un salon de pe Secția Chirurgie I, acolo unde se află sub supraveghere și tratament.

Vă reamintim că un tânăr de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce, joi, 8 septembrie, a suferit un accident în timp ce se afla la serviciu, în cadrul unei companii producătoare de componente auto din Sibiu.

Citește și: ITM: „Cum s-a produs accidentul de muncă în care a fost rănit grav un tânăr de 21 de ani”

Conform celor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu, un utilaj s-ar fi răsturnat peste el.

„Pacientul a fost adus în stare foarte gravă, policontuzionat prin strivire, diagnosticat în UPU cu multiple traumatisme toracice și abdominale severe cu afectarea organelor interne, fracturi costale. A fost operat ieri de urgență și, în prezent, se află internat în Secția Anestezie – Terapie Intensivă, sedat (intubat) sub supraveghere și tratament, dar în continuare în stare gravă”, anunțau atunci cei de la Spitalul Județean Sibiu.

Din fericire acum , tânărul se află în afara oricărui pericol.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus