Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ateliere și petreceri tematice cu acces gratuit pentru copii, la Shopping City Sibiu

Ateliere și petreceri tematice cu acces gratuit pentru copii, la Shopping City Sibiu

Luna aceasta, la Shopping City Sibiu, weekendurile sunt rezervate familiilor cu copii, care vor găsi aici activități creative pentru toate gusturile, de la ateliere de modelaj pentru cei mai îndemânatici, la experimente pentru pasionații de știință, precum și spectacole de teatru, street dance sau show de percuție muzicală pentru cei cu veleități artistice.

„Copiii și părinții care ne vizitează centrul comercial toamna aceasta se vor putea bucura de activitățile deopotrivă educative și amuzante pregătite special pentru ei în fiecare weekend. Ne dorim să creăm experiențe cât mai frumoase pentru cei mici. Timpul acesta pe care cu efort reușim să-l decupăm din viețile noastre de adulți, deseori alergați între prea multe responsabilități, și să-l dedicăm neîngrădit copiilor se transformă în amintiri prețioase pentru întreaga familie”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

Ateliere în fiecare sâmbătă, petreceri în fiecare duminică

Zilele de sâmbătă vor fi dedicate atelierelor creative, între orele 11.00 și 14.00, și se vor desfășura la etajul 1, în food court, zona Cineplexx.

În zilele de dumincă se vor organiza petreceri tematice în intervalul 17.00 – 20.00, în zona Info Point.

Program 8-9 octombrie: Legume de toamnă și show de percuție

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11.00, copiii vor putea participa la etajul 1 la un atelier creativ în care vor realiza dovlecei și porumb din sârmă modelatoare și mărgele.

Duminică, 9 octombrie, de la ora 17.00, are loc un eveniment muzical cu instrumente de percuție africană și braziliană. Copiii vor primi câte un instrument și, împreună cu instructorii, vor dezvolta ritmuri muzicale. Acestea vor fi simple, la început, apoi copiii vor fi încurajați să dezvolte ritmurile după talentul, îndemânarea și urechea muzicală a fiecăruia.

Program 15-16 octombrie: flori din carton și experimente cu gheață carbonică

Ziua de sâmbătă, 15 octombrie, este dedicată atelierului de creat flori din carton cu semințe, felicitări și ghirlande.

Duminică, 16 octombrie, pasionații de știință vor avea parte de un spectacol cu gheață carbonică.

„Orice copil adoră să experimenteze. Tocmai de aceea, le oferim celor mai mici vizitatori ai centrului nostru comercial ocazia de a participa la simpaticele experimente cu gheață carbonică. Luată foarte în serios, joaca de-a oamenii de știință îi încântă mereu pe micii spectatori, aceștia reușind, astfel, să vadă cum gheața carbonică este transformată în nori și spumă, apa plată în apă minerală sau chiar în limonadă cu fum”, explică reprezentanții Shopping City Sibiu.

Program 22-23 octombrie: scheleți și street dance cu invitați surpriză

Sâmbătă, 22 octombrie, în așteptarea sărbătorii de Halloween, copiii pot participa la atelierul de creat scheleți din paie de plastic sau sârmă modelatoare.

Duminică, 23 octombrie, cei mici sunt invitați la o petrecere cu Roboții Transfomers, participanți „Românii au talent”. Petrecerea începe cu modelaj de baloane, iar roboții sunt și ei prezenți pentru o petrecere în toată regula.

Program 29-30 octombrie: Halloween-ul copiilor neînfricați

Sâmbătă, 29 octombrie, copiii sunt invitați la un atelier creativ în care vor putea confecționa păianjeni cu tot cu pânză din bețișoare, ață și sârmă modelatoare.

Duminică, 30 octombrie, are loc petrecerea copiilor neînfricați. „Ne pictăm pe față cu cele mai înfricoșătoare modele sau imităm personaje din desenele și filmele de groază, apoi urmărim împreună un spectacolul surpriză de teatru. Va fi locul în care actorii și marionetele se întâlnesc pe aceeași scenă și copiii se vor amuza în cel mai plăcut mod. Petrecerea de Halloween va continua apoi pentru toți copiii, cu muzică și multă voie bună”, adaugă reprezentanții Shopping City Sibiu.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus