Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un tânăr din Zalău a găsit 3.000 de euro în drum spre școală și i-a predat poliției

Un tânăr din Zalău a găsit 3.000 de euro în drum spre școală și i-a predat poliției

Un tânăr de 17 ani din Zalău a predat Poliţiei, miercuri, peste 3.000 de euro şi un card bancar găsite pe stradă, bunurile fiind restituite, în aceeaşi zi, proprietarului.

"La data de 9 noiembrie, la Poliţia Municipiului Zalău s-a prezentat un tânăr, de 17 ani, din Zalău, care a predat suma de 3.350 de euro şi un card. Tânărul le-a declarat colegilor noştri că a găsit banii împrăştiaţi pe jos, pe strada Armoniei, din municipiul Zalău, în timp ce mergea spre şcoală", se arată, joi, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Sălaj.

În urma verificărilor, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul banilor, un bărbat, de 52 de ani, din Zalău, care nici nu sesizase că îşi pierduse banii din buzunar.

"Suma de bani şi cadrul i-au fost restituite bărbatului, iar poliţiştii l-au felicitat pe tânărul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit", se mai arată în informarea menţionată de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus