Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Cu 23 de milioane de lei a crescut valoarea bunurilor statului de pe teritoriul Sibiului

Cu 23 de milioane de lei a crescut valoarea bunurilor statului de pe teritoriul Sibiului

Primarul Astrid Fodor propune consilierilor locali actualizarea valorii de inventar a bunurilor aflate în concesiunea SC Urbana SA. Valoarea acestor a crescut cu aproape 23 de milioane de lei.

Actualizarea valorii de inventar a bunurilor societății Urbana vine după ce o comisiei creată prin dispoziția primarului a transmis rezultatele reevaluării acestor bunuri. 

„Urmare procesului verbal de reevaluare menţionat, rezultă necesitatea majorării valorii de inventar a bunurilor aflate în concesiunea S.C. URBANA S.A. cu suma de 22.935.085,44 lei, de la valoarea de 156.058.609,55 lei la valoarea de 178.993.694,99 lei”, se arată în raportul de specialitate întocmit de Direcția Patrimoniu și Cadastru din cadrul Primăriei Sibiu, care însoțește proiectul de hotărâre. Documentul va fi supus votului consilierilor locali în ședința din 24 noiembrie.

Potrivit reprezentanților Direcției, diferenţele din reevaluare aferente bunurilor supuse reevaluării s-au stabilit ca diferenţă între valoarea de înregistrare în contabilitate actualizată (valoarea reevaluată) şi valoarea de inventar (de înregistrare în contabilitate).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 585

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus