Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

O familie din Cârța a rămas fără acoperiș pe casă: incendiu izbucnit la coșul de fum

O familie din Cârța a rămas fără acoperiș pe casă: incendiu izbucnit la coșul de fum

Acoperișul unei case din Cârța a ars în totalitate, inclusiv bunurile din podul casei, în urma unui incendiu izbucnit de la coșul de fum. 

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două autospeciale de primă intervenție, două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD la fața locului. Incendiul a izbucnit la acoperișul unei locuințe din Cârța, strada Parcului. În sprijinul acestora a fost mobilizată o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Victoria al ISU Brașov și SVSU Cârța. 

„Sosite la fața locului, forțele au localizat și lichidat incendiul care se manifesta generalizat la acoperișul și podul casei. Pompierii au limitat răspândirea incendiului, astfel acesta nu s-a propagat la vecinătăți. În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul și podul casei, precum și bunurile depozitate acolo, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. De asemenea au fost deteriorate două camere și o bucătărie. Din fericire nu au fost înregistrate victime”, au transmis pompierii sibieni.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum amplasat și izolat necorespunzator.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 673

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus