Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Copiii sunt invitați să descopere lumea magică a atelierelor creative de iarnă la Shopping City Sibiu: desene mișcătoare, decorațiuni pe mănuși și căciuli și petrecere cu Hello Kitty

Copiii sunt invitați să descopere lumea magică a atelierelor creative de iarnă la Shopping City Sibiu: desene mișcătoare, decorațiuni pe mănuși și căciuli și petrecere cu Hello Kitty

Cei mici și cei mari sunt așteptați toată luna februarie la atelierele creative organizate la Shopping City Sibiu, inspirate din frumusețea peisajelor și activităților de iarnă.

Simpaticele ateliere au acces gratuit și vor oferi copiilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile artistice, bucurându-se în același timp de activități educative și deopotrivă distractive, desfășurate sub supravegherea coordonatorilor.

Copiii vor avea oportunitatea să-și imagineze și să-și creeze propriul tablou de iarnă, cu imagini ,,mișcătoare” cu oameni de zăpadă, să învețe cum să personalizeze o pereche de patine de gheață sau alte accesorii de iarnă, să modeleze slime, să se joace cu puzzle-ul Hockey sau cu mascota Hello Kitty.

Atelierele sunt și o oportunitate ideală pentru părinți și copii să petreacă timp împreună și să se bucure de magia iernii într-un mod creativ și distractiv.

Atelierele sunt ideale pentru copiii între 1 și 14 ani și au loc în fiecare weekend în Shopping City Sibiu (sâmbătă de la 11.00 la 14.00 și duminică de la 17.00 la 20.00), în Food court, la etajul 1, în fața Cineplexx.

Seria de workshopuri a fost creată din dorința de a oferi părinților o metodă alternativă de recreere pentru cei mici, prin experiențe bogate de învățare, ce pot ajuta la dezvoltarea imaginației, explorarea talentelor și a abilităților de socializare a copiilor, precum și creșterea încrederii în sine.

Program ateliere:

18 februarie, 11.00-14.00 – Creează patinele viitorului împreună cu Hello Kitty

  • Decorarea unei perechi de patine cu diverse materiale și tehnici – abțibilduri, sclipici, hârtie, staniol, pene – lipire, împroșcare, suflare, mototolire
  • Jocuri de mișcare cu mascota Hello Kitty

19 februarie, 17.00-20.00 – Lipește și descoperă

  • Puzzle hockey
  • Lipire bețe pentru a crea un peisaj de iarnă
  • Unește punctele și descoperă imaginea

25 februarie, 11.00-14.00 – Bulgăreala oamenilor de zăpadă

  • Crearea unui tablou „mișcător” prin colorare, decupare
  • Crearea de slime

26 februarie, 17.00-20.00 - Decorează mănuși pufoase și căciuli călduroase

  • Atelier de decorare a unei perechi de mănuși și căciuli de hârtie prin tehnica șnuruirii aței și prin pictura cu degetul-
  • Facepainting

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus