Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Angelika Maurer, studenta dispărută din Sibiu, este căutată în continuare. Polițiștii i-au găsit telefonul, ochelarii și cheile în Pădurea Dumbrava

Angelika Maurer, studenta dispărută din Sibiu, este căutată în continuare. Polițiștii i-au găsit telefonul, ochelarii și cheile în Pădurea Dumbrava

Angelika Claudia Maurer, o fată de 25 de ani din Sibiu, este căutată în continuare de poliție și de familie. Polițiștii au găsit câteva bunuri personale risipite în pădurea Dumbrava. 

Citește și: Căutări ample pentru găsirea Angelikăi Maurer, studenta dispărută din Sibiu de trei săptămâni. Șeful IPJ Sibiu: Va interveni și un elicopter, nu există suspiciune de răpire

În 17 februarie, polițiștii sibieni au lansat un apel public de sprijinire a acțiunilor de căutare a tinerei, care nu mai fusese văzută de aproape două săptămâni.

”Polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ zece zile, sora sa, Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată”, transmiteau reprezentanții IPJ Sibiu într-un anunț remis în atenția cititorilor Turnul Sfatului, în urmă cu aproape două săptămâni.

„A avut loc o căutare destul de amplă, organizată de polițe, cu cei de la jandarmerie, pădurari, jeepuri, poliția cu câinii. Au fost prieteni de acasă din Brașov, colegi de facultate, familia, peste 50 de persoane," a povestit pentru Știrile ProTV Oana Maurer, cumnata femeii dispărute:

„Cei de la compania de telefonie mobilă au putut localiza un perimetru în care s-a aflat telefonul. Și am găsit inițial portofelul cu buletinul, carduri, am continuat căutările, dar nu am mai găsit nimic în ziua aia. Am căutat sâmbătă, am găsit telefonul, am găsit ochelarii, cheile de la cămin,” spune Dieter Maurer, fratele tinerei dispărute, pentru sursa citată.

Polițiștii n-au găsit vreo urmă care să indice că ar fi fost victima unui act de violență, iar apropiații fetei spun că nu și-ar fi făcut rău singură.

Prof.dr. Stefan Tobler, de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu spune despre Angelika că a fost și este o studentă conștiincioasă și modestă. A vrut să facă bine lucrurile, nu a reușit să termine studiile în patru ani și avea niște examene de refăcut în anul acesta.

Angelika Maurer studia teologia la Institutul Evanghelic din Sibiu. 

Angelika Claudia Maurer are o înălțime de 165 de cm, aproximativ 75 de kg, ochi verzi și păr șaten deschis, de lungime medie, este descrierea transmisă de polițiști. ”Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”.

Foto IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Adina

Acum 1 an

Degeaba.... atata timp cat si cazul Caracal a fost maturat sub covor de judecatorii, procurorii si politicienii romani... Sunt politisti de frontiera care sunt mana in mana cu traficantii de fete, ii ajuta sa le scoata din tara daca le iasa si lor o para. Sper sa fie gasita cat mai repede sarmana fata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus