Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Percheziție în Sibiu. Un bărbat a furat un motostivuitor și mai multe scule de la o firmă din Alba, după neînțelegeri cu administratorul

Percheziție în Sibiu. Un bărbat a furat un motostivuitor și mai multe scule de la o firmă din Alba, după neînțelegeri cu administratorul

La data de 13 martie 2023, poliţiştii din Sebeş au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt care a fost sesizată poliţiei la data de 30 decembrie 2022.

Potrivit unui comunicat al IPJ Alba, în urma unor neînţelegeri cu administratorul unei societăţi comerciale din comuna Şpring, sibianul ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unui spaţiu în care erau depozitate mai multe scule electrice şi un motostivuitor şi le-ar fi sustras.

Ulterior, bunurile, a căror valoare a fost estimată la 35.000 de lei, ar fi fost transportate în municipiul Sibiu unde ar fi fost valorificate.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului, în dimineaţa zilei de 13 martie 2023, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au efectuat o percheziţie, pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care a fost recuperat mare parte din prejudiciu.

Cercetările sunt continuate.

foto ilustrativă Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus