Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
11°C

Zece străzi din Ocna Sibiului intră în reabilitare în luna mai

Zece străzi din Ocna Sibiului intră în reabilitare în luna mai

Zece străzi din Ocna Sibiului vor intra în modernizare în luna mai, proiect finanțat cu fonduri din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny".

Contractul de execuție a lucrărilor pentru cele 10 străzi din Ocna Sibiului a fost semnat de primarul din Ocna Sibiului la începutul lunii aprilie.

Prețul contractului este de 4.096.704,38, la care se adaugă TVA în valoare de 778.373,82 lei, iar străzile care urmează să fie modernizate sunt: Abatorului, Cânepii, Carpați, Constantin Brâncoveanu, Horea, George Enescu, Ion Creangă, Pârâului, Pădurii și Sub Vii.

„Nu au existat contestații, astfel că nu sunt prelungiri ale etapelor premergătoare trecerii la execuția efectivă. Lucrările vor începe în luna mai. Termenul de execuție pentru toate cele 10 străzi cuprinse în acest pachet este de 12 luni. Le cerem scuze celor care vor fi temporar afectați din cauza lucrărilor, dar o dată cu finalizarea acestei investiții, putem spune că am rezolvat o parte importantă din infrastructura rutieră a orașului” a transmis primarul Claudiu George Predescu, primarul din Ocna Sibiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus