Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Hermannstadt neagă transferul lui Neguț de la Chindia: ”Nu a fost vorba nici măcar de vreun contact în acest sens”

Hermannstadt neagă transferul lui Neguț de la Chindia: ”Nu a fost vorba nici măcar de vreun contact în acest sens”

Actualizare, ora 12.57

Clubul AFC Hermannstadt anunță că nu există discuții pentru un eventual transfer al mijlocașului Cristian Neguț de la Chindia Târgoviște.

”Precizări imporante cu privire la ultimele speculații apărute în mass-media. Dezmințim cu tărie știrile care dau ca și realizat transferul fotbalistului Cristi Neguț la echipa noastră. Vă aducem la cunoștință faptul că A.F.C.Hermannstadt nu a avut și nu are momentan nici un fel de înțelegere cu acest fotbalist aflat sub contract cu altă echipă din Superliga. De asemenea, nu a fost vorba nici măcar de vreun contact în acest sens”, transmite clubul sibian.

Informația a apărut astăzi, în presa centrală.

Știrea inițială:

Mijlocașul stânga al Chindiei Târgoviște, Cristian Neguț, va veni la AFC Hermannstadt liber de contract, anunță Prosport.

Sibienii s-ar fi înțeles cu jucătorul, iar acesta ar urma să primească o primă de instalare de 25 de mii de euro, scrie site-ul de sport.

Aceasta ar putea fi primul transfer după ce antrenorul Marius Măldărășanu a semnat prelungirea contractului.

Cristian Neguț ajunge la Hermannstadt din postura de jucător liber de contract, deoarece înțelegerea dintre el și Chindia Târgoviște expiră la finalul sezonului 2022-2023.

Cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro, Cristian Neguț a ajuns la Chindia Târgoviște în februarie 2016, după ce ultima dată jucase la ACS Urban Titu, iar în ianuarie 2022 a fost împrumutat la CFR Cluj, echipă la care a stat doar cinci luni.

În sezonul 2022-2023, Cristian Neguț a jucat în 35 de meciuri, dintre care 34 în Superliga și unul în Cupa României, a dat cinci goluri și a oferit 9 pase decisive. În perioada în care s-a aflat sub contract cu CFR Cluj, fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro a jucat în opt partide, a dat un gol și un assist, dar și-a trecut în palmares un titlu cu formația din Gruia în sezonul 2021-2022.

După șapte etape jucate în play-out-ul sezonului 2022-2023, Hermannstadt se află pe locul patru în clasament, cu 28 de puncte, la șase în spatele Petrolului, la patru distanță de FC U Craiova și al două de FC Voluntari.

Sibienii mai au de jucat cu Petrolul, în deplasare, sâmbătă, 13 mai, ora 14.30, și cu U Cluj, acasă, sâmbătă, 20 mai, ora 14.45.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus