Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Simplifică procesul de vânzare a cărților apelând la un anicariat

Simplifică procesul de vânzare a cărților apelând la un anicariat

Este foarte probabil ca în fiecare locuință să existe cărți care stau pe rafturi neatinse de ani buni, fie pentru că au fost citite și acum nu mai prezintă interes, fie că au fost primite în dar sau achiziționate, dar nu au fost deschise niciodată.

Cei care au adunat o colecție întreagă de astfel de volume pe care nu și le mai doresc pot să le vândă, iar în acest fel vor face loc în bibliotecă pentru cărțile după care tânjesc. În plus, de pe urma volumelor respective vor obține și un venit, pe care îl pot direcționa către fondul de economii sau către achiziționarea altor volume.

Anticarii de la CumparCarti.ro sunt pregătiți să se deplaseze la domiciliul clienților pentru a ridica un număr mai mic sau mai mare de volume, în funcție de vânzător. Procesul este unul rapid și foarte comod, fiind un mijloc modern de care pot dispune toți românii ce vor să lichideze o bibliotecă întreagă sau doar câteva cărți.

Cum funcționează serviciul „cumpăr cărți de la domiciliu”

Pasul care trebuie făcut din momentul în care o persoană decide să vândă o anumită cantitate de volume este să contacteze specialiștii care dispun de serviciu „cumpăr cărți de la domiciliu”.

Un astfel de serviciu se referă la faptul că achizitorii se pot deplasa la ușa clienților pentru a le evalua, a înainta o ofertă financiară pentru ele și a le ridica, în cazul în care cele două părți decid ca tranzacția să aibă loc.

Anticariatul care oferă ridicare gratuită din toată țara

Anticariatul CumparCarti.ro dispune de personal specializat care se ocupă cu achiziționarea cărților de la domiciliul persoanelor interesate să le vândă. Ridicările de volume sunt gratuite, indiferent din ce zonă a țării este vânzătorul. În plus, pentru persoanele care locuiesc în București și Ilfov, deplasarea este foarte rapidă.

Deși unii posesori de cărți sunt reticenți să apeleze la un astfel de serviciu, motivând că volumele lor nu sunt atât de vechi sau de rare încât să suscite interesul anticariatelor, adevărul este altul. Anticariatul achiziționează toate tipurile de volume, fie că sunt noi sau vechi, că fac parte din colecții rare sau că se găsesc peste tot pe piața de carte. În plus, nu sunt de interes doar operele literare, ci pot fi achiziționate și volume din diverse domenii.

Evaluarea cărților de către CumparCarti.ro se face rapid, corect și gratuit. Având deja o experiență de 12 ani în acest domeniu, acești achizitori de carte pot aprecia valoarea volumelor într-un timp scurt. Cel mai bine cotate sunt cărțile care îndeplinesc cel puțin una dintre aceste condiții:

- Sunt rare și au valoare istorică – acele cărți care sunt în ediții limitate sau sunt primele ediții ale unor opere celebre sunt foarte apreciate de anticari.

- Poartă semnătura autorului – lucrările semnate de autori „cântăresc” de asemenea mai mult în ochii anticariatelor.

- Se bucură de popularitate și cerere – acele volume care au avut un impact important în anumite domenii (religios, cultural, literar, științific etc.) sau cele care au fost transpuse în filme și documentare pot fi de mare interes.

În concluzie, persoanele interesate să vândă cărți pot opta pentru un serviciu modern și confortabil, cum este cel de achiziții de la domiciliu. Avantajele majore ale acestui serviciu ar fi că volumele sunt ridicate rapid, iar plata este făcută pe loc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus