Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Un consilier local USR propune Primăriei Sibiu instalarea de panouri fonoabsorbante pe viaductul din Terezian

Un consilier local USR propune Primăriei Sibiu instalarea de panouri fonoabsorbante pe viaductul din Terezian

Ioan Plesciuc, consilier local din partea USR, propune Primăriei Sibiu instalarea de panouri fonoabsorbante pe marginile viaductului din cartierul Terezian.Într-o postare pe facebook, postare însoțită de fotografii, Plesciuc scrie despre zgomotul traficului din zonă, viaductul aflându-se la câțiva metri de geamurile blocurilor.  

„Gălăgia motoarelor și tobelor de eșapament, sirene, claxoane, țăcănitul roților pe rosturile de dilatație, fum de benzină sau motorină arsă și mult, mult praf, toate se sparg în geamurile și în apartamentele oamenilor care locuiesc aproape de viaductul de pe strada Lungă. Mașini de toate mărimile circulă la doar câțiva metri de geamuri și mai sus decât acoperișul caselor. Nu le pasă de oră și nu știu că cineva doarme noaptea, e bolnav și se odihnește, are copil mic și ar trebui să nu mai plângă sau e școlar își face temele.
Am propus Primăriei să monteze panouri fonoabsorbante pe marginile podului, în dreptul caselor și blocurilor,” este mesajul postat marți de consilierul USR.

foto Ioan Plesciuc/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Un sibian

Acum 2 luni

"d-nul consilier USR" mai bine ar propune largirea podului...
Raspunde

Dsfg

Acum 2 luni

ar trebuie si pe autostrada adaugate pe toata lungimea ei in zona orasului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus