Duminică,
24.09.2023
Cer Senin
Acum
24°C

Un bărbat mușcat de viperă în Masivul Parâng, adus cu elicopterul SMURD la spitalul din Sibiu

Un bărbat mușcat de viperă în Masivul Parâng, adus cu elicopterul SMURD la spitalul din Sibiu

Un bărbat mușcat de viperă în Masivul Parâng a fost adus de urgență cu elicopterul SMURD la spitalul din Sibiu, anunță marți reprezentanții Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., pe pagina de facebook. 

„Astăzi, 22 august a.c., echipajul elicopterului a fost solicitat de către personalul Salvamont, să intervină în Masivul Parâng, pentru a ajuta la salvarea vieții unui bărbat, aflat în stare gravă după ce a fost mușcat de viperă,” transmite sursa citată. 

Salvamontiștii gorjeni au ajuns la victimă și i-au acordat acesteia măsurile de prim ajutor necesare, dar, având în vedere evoluția stării de sănătate a bărbatului, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Brașov.

Echipa medicală a stabilizat victima, aceasta fiind preluată și transportată în siguranță la spitalul din Sibiu, pentru a beneficia de tratament medical de specialitate, precizează sursa citată. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus