Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

A fugit de acasă: are 13 ani, o cheamă Nicoleta Denisa. Anunțați poliția dacă ați văzut-o!

A fugit de acasă: are 13 ani, o cheamă Nicoleta Denisa. Anunțați poliția dacă ați văzut-o!

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

”În seara de 21 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 16.00, fiica sa, ZENG NICOLETA DENISA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni”, anunță IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 167 cm, greutate 55 de kg, ochi căprui, păr roșcat, lung.

În momentul plecării, minora purta o bluză de culoare neagră, vestă albă, pantaloni din piele de culoare neagră și încălțăminte sport de culoare albă. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

???

Acum 5 luni

Misto! La 13 ani o ia pe aratura...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus