Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

Brahma, Orpington, Sussex: expoziția de găini și animale mici de rasă ajunge în cartierul Lazaret

Brahma, Orpington, Sussex: expoziția de găini și animale mici de rasă ajunge în cartierul Lazaret

Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsari și Animale Mici va organiza săptămâna viitoare a 27-a editie a expoziției anuale județene de „Păsări și animale mici” în rasă pură.

Expoziția va avea loc în perioada 1-3 martie 2024 pe strada Calea Gusteriței nr. 21, în spatele magazinului Penny Balanța.

Intrarea pentru adulți costă 10 lei, pentru copii - 5 lei, iar cei care vor dori să participe la o tombolă, cu toate biletele câstigatoare, vor achita un leu, anunță organizatorii.

Programul evenimentului este următorul:

Vineri, deschiderea 14-18

Sâmbata: 9-18

Duminica: 9-14

Printre rasele de păsări expuse în cadrul expoziției vor fi Brahma, Orpington, Sussex, Wiandotte, Plymout, Australorp, Marans, La Bresse, Araucana cea cu ouă verzi fără colesterol, Olandeze motate. Gâște, rațe și multe alte rase pitice vor mai fi expuse.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5371

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Papa di Gio

Acum 1 lună

De la noi trebuie duse de la primărie și consiliul județean,,moțatele "noastre că har Domnului avem destule.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus