Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Paraschiv vinde cel mai bine la Sibiu. Peste 250 de tricouri s-au vândut până acum la fan-shop-ul echipei

Paraschiv vinde cel mai bine la Sibiu. Peste 250 de tricouri s-au vândut până acum la fan-shop-ul echipei

La sfârșitul lunii noiembrie se deschide fan-shop-ul echipei FC Hermannstadt, iar un prim bilanț se poate face acum: s-au cumpărat peste 250 de tricouri, iar cel mai bine vândut echipament este cel care poartă numărul 30.

Pe locul doi la capitolul vânzări se află tricoul lui Balaure (96), iar apoi urmează cel al lui Găman (27), precizează reprezentanții clubului. ”Accesoriile se vând mai bine”, ni se spune, iar dintre acestea, cel mai bine se vând căciulile.

Primul fan-shop oficial al FC Hermannstadt a fost inaugurat la finalul anului trecut în parteneriat cu Decathlon.

Standul cu materiale promoționale FC Hermannstadt a fost fi amplasat chiar la intrare în Decathlon, lângă zona caselor de marcat.

Un tricou de joc marca Nike original cu însemnele FC Hermannstadt costa la inaugurare până în 300 de lei. Pentru 9,9 lei orice suporter își poate imprima pe spate numărul sau numele lui. O eșarfă FC Hermannstadt costă aproximativ 60 de lei, în vreme ce o plasă de cumpărături cu stema clubului sibian costă în jurul a 55 de lei.

”Acest proiect este un efort pe care îl facem pentru comunitatea sibiană, după cum știți tot timpul am fost alături de echipă și sibieni prin diverse evenimente. Așa cum am mai spus-o, scopul nostru este să facem sportul accesibil tuturor, de aceea îi invităm pe iubitorii fotbalului duminică. Vom avea alături de noi întreaga echipă și staff-ul tehnic, jucătorii vor semna tricouri, eșarfe, cartonașe – așa cum îi spune și numele, va fi un eveniment dedicat fanilor și suntem siguri că o să fie încântați”, declara la inaugurarea fan-shop-ului, Miron Pavăl, manager marketing Decathlon Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus