Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Poliția Sibiu face cercetări în privința vandalizării cortului AUR

Poliția Sibiu face cercetări în privința vandalizării cortului AUR

Polițiștii sibieni cercetează cazul vandalizării cortului AUR, după ce reprezentanții partidului au depus plângere la poliție. Instalat vineri dimineață pe bulevardul Mihai Viteazu pentru stângerea de semnături pentru alegerile europalamentare, acesta a fost mâzgălit cu însemnele invaziei ruse în Ucraina. 

”În baza sesizării depuse, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu efectuează verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale care se impun,” transmite la solicitarea Turnul Sfatului Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

„Echipa de campanie, în frunte cu preşedintele organizaţiei sibiene, deputatul Sebastian Suciu, s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi mare le-a fost mirarea când au găsit cortul vandalizat chiar în oraşul lui Iohannis care se consideră Oraşul Bunelor Maniere, orașul în care se dă „bună ziua” și se spune „mulțumesc”!  Se pare că realitatea este alta şi va fi nevoie ca organele de ordine să intervină. Sibienii care doresc să susţină AUR sunt aşteptaţi în continuare să-şi arate susţinerea prin semnătura lor,” au trasnmis duminică cei de la AUR.

Citește și AUR Sibiu reclamă vandalizarea cortului de pe Mihai Viteazu: „Sibiu, oraşul bunelor maniere, şi-a dat arama pe faţă”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ger

Acum 1 lună

Cu toatá stima si cu tot respectul, dar chiar nu are politia sibianá altá treabá, nu are vreun alt caz mai grav, decát sá se intereseze pentru un cort de 2m per 1,5 m cu doar "trei pereti" ??? Hai sá fim mai seriosi, mái oameni buni....sau chiar vreti sá ajungeti de rásul EUROPEI ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus