Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Săptămâna începe cu ploi și ninsori și se termină cu temperaturi de 20 de grade

Săptămâna începe cu ploi și ninsori și se termină cu temperaturi de 20 de grade

Doar începutul săptămânii este anunțat de meteorologi a fi cu vreme rea. De miercuri termometrele vor arăta, din nou, temperaturi mai mari decât normalul vremii, ajungând ca în weekend să fie maxime care vor ajunge și la 20 de grade.

Luni

Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare și se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă. La munte în cursul zilei precipitațiile vor fi mixte, iar noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări temporare în cursul zilei, cu rafale ce vor depăși 55-65 km/h în zonele joase, iar la munte cu rafale ce vor depăși 80-90 km/h viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilitații. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 11 grade, iar cele minime între -1 și 1 grad.

Marți

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Izolat se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață și brumă.

Miercuri

Vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât normalul termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare și izolat în zonele montane se vor semnala preciptații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare cu precădere în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 16 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.

Joi

Vremea va continua să se încălzească devenind deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros și local cu precădere în zonele montane se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în zonele joase și mixte în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 grade, iar cele minime între 5 și 7 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Vineri, sâmbătă, duminică

Temperaturile vor crește, caracterizând o vreme mult mai caldă decât normele climatologice specifice perioadei și trecător se vor semnala averse de ploaie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus