Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Parcările Cazarma 90 și Piața Teatrului vor fi închise miercuri și joi pentru câteva ore: pentru refacerea marcajelor

Parcările Cazarma 90 și Piața Teatrului vor fi închise miercuri și joi pentru câteva ore: pentru refacerea marcajelor

Șoferii care vin în centrul orașului cu mașina, trebuie să știe că miercuri și joi cele două mari parcări centrale vor fi închise pentru câteva ore. Este vorba despre parcarea din Piața Teatrului și în cea de la Cazarma 90.

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță că în cele două zile se vor reface marcajele în parcarea din Piața Teatrului și în cea de la Cazarma 90. Lucrările vor fi efectuate prin firma contractată SBuilt Cons SRL, care intervine în prezent în oraș pentru împrospătarea marcajelor rutiere, acolo unde este nevoie.

„Miercuri, 10 aprilie și joi, 11 aprilie, se va interveni pentru refacerea marcajelor în parcările zonale Cazarma 90 și Piața Teatrului, astfel: 

-       miercuri, 10 aprilie, în parcarea de la Cazarma 90. 

-       joi, 11 aprilie – în parcarea din Piața Teatrului. 

Pentru a se putea realiza marcajele, parcările vor fi închise de la ora 00.00 în ziua respectivă. Lucrările vor începe dimineața la ora 06.00 și se vor încheia în câteva ore. După uscarea vopselei, parcările vor fi redeschise”, se menționează în informarea transmisă de municipalitate.

În cele câteva ore în care parcările nu vor fi disponibile, șoferii sunt rugați să se orienteze către alte parcări din zonă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2128

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus