Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Șapte școli din județul Sibiu vor primi bani în cadrul Agendei pentru educație: 96.050 lei

Șapte școli din județul Sibiu vor primi bani în cadrul Agendei pentru educație: 96.050 lei

Rezultatele evaluării proiectelor educaționale în mediul rural și urban mic, în județul Sibiu, depuse în vederea finanțării prin Programul Agenda pentru Educație în anul 2024, cu sumele aferente, au fost făcute publice de conducerea CJ Sibiu.

Proiectele a patru școli gimnaziale și trei licee vor fi finanțate din bugetul județului în acest an, în cadrul Agendei pentru Educație. Liceele incluse în lista publicată de CJ sunt: Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig, Liceul „August Treboniu Laurian” Agnita și Liceul Tehnologic Mârșa. Acestea vor primi câte 15.000 de lei pentru evenimente aflate la primele ediții.

Spre exemplu, liceul din Avrig implementează în perioada aprilie-octombrie proiectul „Pași mici pentru o educație durabilă în Școala mea”, aflat la ediția a II-a. Liceul din Agnita organizează ediția a treia a proiectului „Povești cu tâlc de pe Valea Hârtibaciului”, iar proiectul din Mârșa a ajuns la ediția a patra și se numește „Educația – calea spre o cetățenie responsabilă și activă”.

La cele patru școli gimnaziale proiectele sunt finanțate cu sume cuprinse între 7.700 lei și 15.000 lei. Suma maximă o va primi Școala din Nocrich pentru proiectul „Tabără pentru învățătorii debutanți” și Școala din Păuca pentru proiectul „Zilele Sportului Școlar - sport, natură și aventură (proiect de stimulare și dezvoltare a sportului școlar în comuna Păuca).

Lista proiectelor este aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1127

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus