Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Direcția care gestionează dosarele de infrastructură ale județului, inclusiv cel al viitorului spital județean, a rămas fără conducere

Direcția care gestionează dosarele de infrastructură ale județului, inclusiv cel al viitorului spital județean, a rămas fără conducere

Direcția care gestionează dosarele importante de infrastructură ale administrației județene, inclusiv cel al viitorului nou spital județean al Sibiului, a rămas fără conducere. Șefa Direcției, la fel ca și șefului Serviciului Patrimoniu din cadrul direcției au demisionat la începutul lunii aprilie.

Directoarea Direcției Tehnice, Investiții și Patrimoniu, precum și șeful Serviciului Patrimoniu și Investiții din cadrul direcției - structuri din cadrul Consiliului Județean Sibiu - au demisionat la începutul lunii aprilie. Este vorba despre Daniela Stoica, respectiv Horia Brad. Direcția respectivă este cea care gestionează mai multe proiecte importante de infrastructură ale administrației județene, la nivel birocratic, inclusiv cel al viitorului nou spital județean.

Daniela Stoica este cea care oferea explicații cu privire la stadiul proiectelor în cadrul interpelărilor din timpul ședințelor CJ Sibiu, iar Horia Brad a devenit cunoscut în ultimul timp inclusiv pentru prezența sa la toate dezbaterile publice organizate anul trecut pe tema variantei ocolitoare de sud a Sibiului.

Contactată de Turnul Sfatului, Daniela Stoica, care a condus direcția din anul 2019, ne-a spus că a luat această decizie din motive personale, dorind să activeze în continuare în domeniul privat; Horia Brad nu a dorit să ofere detalii.

Am întrebat reprezentanții CJ Sibiu cine va conduce cele două structuri până la organizarea unui concurs pentru noul director și șef serviciu; respectiv când este planificat să aibă loc concursurile. Răspunsul primit a fost evaziv. Aflăm, totuși, că interimatul - despre care nu ni se spune cine îl asigură - ar putea dura cel mult până la sfârșitul acestui an.

„Ca urmare a solicitării dvs., referitoare la conducerea actuală a Direcției Tehnice, Investiții și Patrimoniu, precum și a Serviciului Patrimoniu și Investiții, vă informăm că aceasta este asigurată de către funcționari publici numiți din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Sibiu pentru a exercita cu caracter temporar funcția de director executiv, respectiv de șef serviciu, până la organizarea prin concurs a postului, dar nu mai mult de data de 31.12.2024”, se arată în răspunsul transmis de reprezentanții CJ.

În ceea ce privește programarea organizării concursurilor pentru cele două funcții publice menționate, ni s-a transmis doar că aceasta „va fi comunicată public în toate mijloacele prevăzute de legislația în vigoare (site-ul ANFP și site-ul instituției CJ Sibiu), precum și în mijloacele de comunicare în masă/ Social Media”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

7 comentarii

Georgian

Acum 1 lună

Până și subalternii fug de incompetența și de absurdul președintei Daniela Cîmpean și, probabil, de celebrul administrator al județului, care nu prea știe nimeni ce face pe banii pe care îi primește, Adrian Bibu. După ce că nu aveam proiecte viabile, acum nu mai există nici cine să se ocupe de ele, așa proaste cum erau. Cred că e timpul pentru o demisie de onoare la vârf. Așa, înainte de alegeri.

Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Ar fi pacat ca firmele sibiene de succes(Terra,NSA,Geiger etc) sa scape ocazia de a se intarii cu asemenea performeri!

Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 lună

Oare se aude zdranganit de catuse si sobolanii parasesc corabia ? Astia cred ca daca fug scapa de dosarele care urmeaza dupa ce ficusul de la Cotroceni termina mandatul ?

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gabriela

Acum 1 lună

Cimpean a pus piciorul in prag. Felicitări!

Raspunde

Uncas

Acum 1 lună

Care proiecte de infrastructură?? Au încasat banii de pomană și cât au stat acolo. Câmpean e doar o formă fără fond, CJ e doar o afacere

Raspunde

Sorin Stoica

Acum 1 lună

No ce reclamă i-ai făcut la nănașa. Păi în afară de răzmeriță și prostii ce a făcut coana mare pă la județ? Că noi nu am văzut. Aaaa ba da, s-au îngrășat conturile și au apărut multe rochiuțe noi. Cam atât. Nu era ea aia de acum câțiva ani care urla că ne face nouă sibienilor un spital. Am sperat. Acum dacă a plecat nu mai vedem spital ? L-a luat cu ea?

Raspunde

Valentina

Acum 1 lună

Buna ziua, sa nu uitam unde domiciliaza fara forme legale PRESEDINTELE CJ, solutie pentru cele 2 persoane plecate - TOTAL NSA va ajuta......a nu se uita punerea pe functii in CJ a fiului primarului de la GURA RAULUI(vezi DRUMURI JUDETENE - directoras adj).....tot NSA......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus