Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Alege înțelept!

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Alege înțelept!

Am ales Duminica Floriilor pentru a-mi depune candidatura la alegerile pentru președinția Consiliului Județean Sibiu.

Sunt sigur că cetățenii județului Sibiu s-au săturat să fie mințiți de 8 ani de zile de conducerea ”de dreapta” a Consiliului Județean (CJ). Au fost mințiți mai ales în 2020, când li s-a spus că există finanțare pentru construcția spitalului județean și că a doua zi după alegeri, dacă vor câștiga ei, va începe construcția edificiului atât de dorit de sibieni. Minciuna a avut picioare scurte pentru că la acea dată nu era deschisă nicio axă de finanțare, iar memorandumul semnat cu premierul PNL și ministrul Sănătății PNL nu a avut nicio acoperire bugetară. Ulterior, conducerea Consiliului Județean a ratat toate obiectivele mari ale județului din cauza incompetenței crase cu care au fost abordate. În legătură cu promisiunea construirii spitalului județean, singura realizare cu care se poate lăuda acum, la final de mandat, este turul virtual al spitalului ”deschis” în variantă electronică, pe care au cheltuit o sumă uriașă din bugetul Consiliului Județean și care nu-i ajută cu nimic pe sibienii aflați în suferință.

Marea majoritate a drumurilor județene este în stare deplorabilă, după 8 ani de mandat al actualei conduceri a CJ Sibiu. Excepție fac două tronsoane: unul finanțat prin PNDL 2, de către guvernul PSD, iar pentru al doilea fiind obținută finanțarea de către fosta conducere PSD a Consiliului Județean.

În sectorul turistic nu s-a făcut aproape nimic, stațiunile Păltiniș, Bâlea, Ocna Sibiului, Bazna, dar și celelalte zone cu potențial turistic fiind lăsate de izbeliște. Nu s-a investit nimic, singurul proiect în care s-au pompat bani fiind ”Anii drumeției” – un proiect falimentar, marca CJ Sibiu.

Din pură incompetență, a ratat și investițiile care erau finanțate pe fonduri europene pentru că nu a fost în stare să facă documentația conformă pentru ca banii să fie accesați. Sibiul a pierdut cele 100 de milioane de euro pe care putea să le acceseze și cu care conducerea CJ s-a lăudat acum câțiva ani. Sibienii trebuie să știe că nerealizarea țintelor de reciclare a deșeurilor și de micșorare a cantității depuse pe groapa de gunoi duce implicit la noi taxe, plătite tot de sibieni. Nu e de mirare că, în timpul actualei conduceri a CJ Sibiu, taxele de salubritate au crescut an de an, prețul devenind aproape insuportabil pentru foarte mulți sibieni.

Putem da un exemplu de neprofesionalism comparând județul Sibiu cu Bistrița-Năsăud, cu un număr de locuitori mult mai mic. În privința fondurilor europene absorbite de consiliile județene, Bistrița-Năsăud a atras 131.344.871 de euro, în timp ce Sibiul – 69.784.978 de euro, în exercițiul financiar încheiat. Situația este raportată de Ministerul de Finanțe. Spitalul județean din Bistrița-Năsăud se extinde prin construcția unei aripi noi de 15.000 mp, se renovează toate secțiile și se dotează cu aparatură de ultimă generație. Toate acestea înseamnă o investiție de 100 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene.

Conducerea Consiliului Județean și-a dat examenul și a picat cu brio și în perioadă de criză. În timpul pandemiei, a girat o persoană la conducerea spitalului județean (pe care tot PNL a demis-o, prin ministrul Sănătății Nelu Tătaru), care a adus Sibiul, săptămâni în șir, pe primul loc la numărul de decese cauzate de Covid.

Voi prezenta, la debutul campaniei electorale, programul PSD Sibiu, cu proiecte și termene clare, și angajamentul că, în caz de nerealizare, îmi voi prezenta demisia de onoare în fața sibienilor.

Sibienii s-au săturat de oameni politici care le promit lucruri, nu le realizează și vin, după patru ani, în fața lor cu alte promisiuni mincinoase, pentru a le lua votul.

În toate actele de conducere a unei instituții, contribuția echipei este esențială. PSD are oameni bine pregătiți, pe care îi vom prezenta sibienilor în zilele următoare.

Cu un președinte al Consiliului Județean și o echipă de consilieri competentă, se pot realiza obiective importante pentru județul nostru!

Deputat Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

Paula

Acum 3 săptămâni

(Comentariul a fost șters pentru că aduce atingere vieții personale.)

Raspunde

Nimeni

Acum 3 săptămâni

Un articol scârbos precum Domnul trif care în atâtea mandate și de deputat a făcut rahatul praf pentru el Sibiul există doar când sunt alegeri și atât. Un om de nimic
Raspunde

Gicu

Acum 3 săptămâni

tot 20% a ramas parandaratu?

Raspunde

Nick

Acum 3 săptămâni

Acest individ vorbește despre incompetența ????
Raspunde

Ioan Popa

Acum 3 săptămâni

Trifule, vorbesti prosti! Doar aeroportul a fost peste 60 milioane de euro. Minti precum respiri!
Raspunde

Rodica

Acum 2 săptămâni

Multumesc tov. Trif ca ne "reamintiti" ca NU trebuie sa va votam!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 săptămâni

PSD si AUR sunt una si aceeasi mafie, doar vopseaua difera.
Raspunde

AndreiM

Acum 2 săptămâni

Numai cu dezinformari si cu minciuni umblati, securisti blestemati! Toata lumea stie ca PSD-PNL-USR si FD sunt partide de stanga, marxiste, globaliste. Singurul partid de dreapta este AUR. Orice ati vota in afara de AUR, toti sunt globalisti. Singurii care lupta pentru interesele tarii sunt AUR. Restul ciumelor lupta pentru Ucraina, pentru Austria si pentru alte tari care beneficiaza de resursele Romaniei. Nu ma asteptam sa aperi tu Romania, ca urasti tara asta din toti porii fiintei tale, dar cel putin sa ai bunul simt sa nu bagi in aceeasi oala ciumele comuniste care au pradat tara asta si patriotii suveranisti care vor sa o salveze. Dar tu nu ai bun simt, ai doar ordine pe unitate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bambolero

Acum 2 săptămâni

La reacțiile astea, roșii și ts nici n-au mai activat postacii de la fermă
Raspunde

Pol-Pot

Acum 2 săptămâni

Așa e, s-au activat numai cei de la ferma galbenă!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mioara

Acum 2 săptămâni

Succese, dle Trif, dar șansele matale sunt cam mici. FDGR-ul veghează!
Raspunde

L

Acum 2 săptămâni

Da, exact de 34 de ani mioritcii voteaza intelept....si se vede rezultatul .....PSD mereu la putere printr-un haos generalizat, toata Romania pe butuci.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus