Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

„Vizită surpriză!”. Nicolae Ciucă a trecut iarăși prin Sibiu fără să explice de ce nu au mai venit banii pentru noul spital județean

„Vizită surpriză!”. Nicolae Ciucă a trecut iarăși prin Sibiu fără să explice de ce nu au mai venit banii pentru noul spital județean

Este pentru a doua oară când Nicolae Ciucă, președintele PNL și președintele Senatului, vine la Sibiu fără a explica de ce promisiunea făcută în urmă cu an – cea de finanțare a noului spital județean – nu a mai fost ținută. De această dată, vizita lui Ciucă a fost anunțată la o zi după ce a avut loc.

„Vizită surpriză la încheierea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu! Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a venit la Sibiu, în semn de prețuire pentru Constantin Chiriac și pentru fenomenul ce a interconectat cultural Sibiul cu marile orașe ale lumii! Alături de președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și Vicențiu Rahău, coordonator de evenimente al echipei FITS, ne-am bucurat de atmosfera unui eveniment cultural care a fost și este motor de dezvoltare pentru un oraș, pentru comunitatea sibiană, reper cultural în lumea întreagă!”, a publicat Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu și ministru al Culturii, pe pagina sa de Facebook, în cursul dimineții de luni. 

Turcan a publicat și câteva imagini cu plimbarea făcută alături de Ciucă și Cîmpean prin aglomerația pietonală de pe Nicolae Bălcescu și din Piața Mare a Sibiului, iar postarea sa a fost mai apoi diseminată de organizația locală de partid presei locale.

Fondurile pentru spital?

În februarie 2023, când Sibiul tocmai calcula unde s-a greșit din moment ce „cel mai matur proiect de spitale din țară”, cel de la Sibiu, nu a primit finanțare prin PNRR, Nicolae Ciucă a venit să anunțe că banii nu sunt o problemă. Din poziția de premier, dar și de lider în cadrul alianței de guvernare, Ciucă a anunțat că s-a luat decizia ca noul spital județean de la Sibiu să fie finanțat din Programul operațional Sănătate. „”Am stabilit ca prin Programul Sănătate să asigure fondurile necesare, inclusiv prin împrumut de la BEI, astfel încât spitalele care au rămas în afara listei aprobate prin PNRR să poată să fie finanţate. Ca atare, va fi finanţat prin Programul Operaţional Sănătate”, spunea Ciucă, devenind al treilea premier al României care promitea, în istoria recentă, banii pentru noul spital județean.

Promisiunea premierului din acea vreme era întărită de Raluca Turcan. „Vizita premierului PNL Nicolae Ciucă în Sibiu confirmă interesul guvernului pentru construcția noului spital județean”, transmitea deputata Raluca Turcan, arătând că deja se investește un miliard de euro în județ. „Prezența la Sibiu a premierului Nicolae Ciuca a întărit angajamentul Guvernului de a  sprijini proiectele de investiții începute aici, ca își vor urma cursul, iar altele noi vor primi finanțare în perioada imediat următoare”, continua Turcan.

De atunci, Ciucă nu a mai făcut nicio declarație despre finanțarea spitalului de la Sibiu. A mai venit o singură dată în județ, oprindu-se în timpul campaniei electorale care tocmai s-a încheiat la Săliște. Evenimentul de atunci a fost controlat politic, astfel încât lui Ciucă nu i-au putut fi puse întrebări.

La vizita de duminică, presa locală nici nu a mai fost anunțată despre „surpriză”.

Documentații de 12 milioane de lei

În prima zi lucrătoare a săptămânii trecute, din cauză că nu a reușit să atragă fondurile necesare, CJ Sibiu a anulat licitația atribuită sibienilor de la Con-A Operations pentru execuția și echiparea unui nou spital județean.

Trei zile mai târziu, președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, a anunțat că ea și echipa sa și-au „făcut treaba până la capăt” și că proiectul noului spital merge mai departe, în sensul că așteaptă fondurile necesare.

Din 2017, de când a fost reluat proiectul unui nou spital județean la Sibiu, au fost cheltuiți 12 milioane de lei pentru actualizarea studiului de fezabilitate, proiectarea tehnică și consultanță în atragerea fondurilor necesare.

Citește și Cîmpean promite în continuare noul spital județean și cere sprijinul tuturor. „Noi ne-am făcut treaba până la capăt”

Sursa foto: Facebook / Raluca Turcan

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

60 comentarii

Newman

Acum 2 săptămâni

Un mincinos notoriu ca toti pnlistii din Sibiu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emila

Acum 2 săptămâni

Voi ăia puri, sinceri, neprihăniți, la ce partid v-ați adunat? Ipocrit slugă?
Raspunde

Capuse pe spinarea tarii

Acum 2 săptămâni

acuzatul de plagiat, ce si-a folosit functia de prim ministru pentru a bloca verificarea in Justitie asupra plagiatului lucrarii sale, e primt ca un musafir de onoare de doua papar*de
Raspunde

Un cioclaș în slujba țării

Acum 2 săptămâni

Promisiuni, pancarte si minciuni... atat s-a ales de acel proiect. Marca PNL.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 săptămâni

N-are de unde sa stie,era ocupat cu scrisul!
Raspunde

Sibianul

Acum 2 săptămâni

Sibieni de paie. Nu mai ieșiti în piață mare sa săriți în sus ca va fura Dragnea? Iohanis face cadouri de 1.5 MILIARDE de dolari la ucrainieni și nu iasă nimeni sa protesteze? Nu va place ca au mărit accizele la carburanți? Pai trebuie sa facă bani sa pună alti 1.5 MILIARDE de dolari înapoi la buget. Ca iohanis da parca da de la el din contul personal. Sareati în piață mare ca va fura Dragnea viitorul copiilor ca nu mărește alocația. Lasă că a mărit iohanis pentru ucrainieni. Sibieni spălați pe creier.
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 săptămâni

Romanii nu au protestat la alegeri, ce rezolva protestul in strada?! 15% AUR, 8% USR, 5% SOS...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ger

Acum 2 săptămâni

Stimate domnule "Sibianul" Domnul presedinte al tárii a spus si a íntrebat bine "ce primeste" pentru sistemul "Patriot" ! Si a primit trei puncte si plus trei la golaveraj la meciul Ucraina - Románia...asta e! Sá auzim numai de bine!
Raspunde

Magy

Acum 2 săptămâni

Perfect adevărat! Sar toți să-l voteze pe el, și pe toți pnl-știi cu grație ! Greață maximă! Mă cutremur doar la gândul ca Ciucanu, ar avea tupeul să candideze. Ăsta chiar se crede președinte! Proști cu crengi și conuri!
Raspunde

@calărășeanul

Acum 2 săptămâni

Nu maiu ieșim bă, că nu ne fură dragnea după ce l-am băgat la brutărie
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Fii și tu mai indulgent! La Sibiu au acționat zeci de ani succesorii organizației naziștilor-germani din România, numită Grupul Etnic German, adică FDGR. Antecesorii FDGR au dus propaganda la nivel de armă în timpul WW2. Trebuie să existe timp de câțiva ani un curent exprimat public de idei normale, logice ca să se curețe mizeriile pe care atâtea decenii de propagandă le-a inoculat în mințile oamenilor. Oameni la ai căror copii administrația nu le face suficiente școli, încât să nu mai facă ore în schimburi, dar la care Fodor le cheltuie 160 de milioane de lei pe stadionul hermanștat și 11 milioane de euro pe o pistă de biciclete nefolosită. Iar Câmpean le face aeroport de 64 de milioane de euro, unde zboară mercenarii români care au luat locul mercenarilor ruși Wagner în Congo și apoi îi ceartă că nu zboară de 2,3 ori pe an. Nu au cum să fie nici sibienii mai breji ca alți oameni, după așa politică agresivă de jaf camuflat, cum zicea Emil și de manipulare. Dar dă-le timp, că o să-și revină. Și ajută-i să gândească, dacă poți și prin comentarii care să nu-i acuze, ci să-i facă să gândească.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Altul

Acum 2 săptămâni

Noi votăm cu grupul etnic ca să curețe roșii ca tine. Și peste 4 ani. Și n-ai ce face, decât să te-oftici.
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Ce-mi place, Altule, că ai ajuns să spui chiar tu public adevărul că FDGR este succesorul Grupului Etnic German. Vezi ce putere de convingere are adevărul? Votul tău e problema ta. Eu vreau doar oamenii să fie informați. Iar de ce sunt eu, sau dacă mă oftic ... Sunt subiecte pe care tu le poți aborda aici, public, numai pentru că ești paranormal sau pentru că vrei să râdă lumea când citește comentariile tale. Ceea ce e bine, că nu trebuie să ne supărăm când discutăm, chiar în contradictoriu. :-)))
Raspunde

@Altul

Acum 2 săptămâni

Tu nu știi că și naziștii tăi erau tot cu steaguri roșii?
Raspunde

Marte-Hermanianu

Acum 2 săptămâni

Veniti de luati plimbareee!!!E mai buna miscarea decat medicatia!!!
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 săptămâni

Ca sunt niste terminati din start :)) Uite la ostasul cum se plimba pe centru, de ce nu i-au pus toate formele pe panourile alea? :)) sa vada lumea cat de sedentara e slujba
Raspunde

Detalii

Acum 2 săptămâni

@Kukuruku dacă te uiți mai atent la poze o sa observi si trei gărzi de corp sau badigurazi, ala cu tricou HUGO care e șefu si ăilalți doi cu posetutele de gat si camesi albastre, se pare ca si ei au început de burtică, acum nu contest pregătirea lor dar poate e o moda noua cu burtica sau au mai scăzut din rutina de abdomene, oricum dupa priviri sunt pregătiți băieții, oricum puțin mai multă sală nu le-ar strica cu herr general în frunte, de cand s-a apucat de scris domnul Ciuca a neglijat antrenamentul zilnic se zice ca nu poți face politica cu stomacul gol, mai un ciolan cu fasole sau cu varza si un ardei iute si curg ideile cum curge Cibinul in Olt.
Raspunde

Emil

Acum 2 săptămâni

De parca Turcan nu stie ca bubele lui Iohannis din MCV curatate de nazista Ursula von der Leyen la Bruxelles trebuie platite cu varf si indesat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emila

Acum 2 săptămâni

O să le plătești tu, prin munca prestată la ocnă
Raspunde

Emil

Acum 2 săptămâni

Stan Gheorghe, Licu, Orban, Ghorghiu, Sandru, Predoiu, Mateescu, Vela, Ursula von der Leyen, etc, pot depune marturie ca jafurile si substituirile de proprietati ale populatiei s-au facut la interventia presedintelui Iohannis in timp ce sinistra muncii Turcan indemna populatia pradata la al doilea job... https://ropres.ro/raluca-turan-la-slatina-ii-indemn-pe-romanii-cu-salarii-mici-sa-ia-si-un-job-part-time/
Raspunde

Barosanu

Acum 2 săptămâni

Din moment ce candidații PNL au obținut majorități confortabile în tot județul, inclusiv la CJ, înseamnă că pe sibieni nu-i interesează cu adevărat spitalul județean și nici nu-i deranjează că sunt duși cu zăhărelul de atâția ani. La următoarele alegeri, d-na Câmpean poate să adauge în program și organizarea Jocurilor Olimpice la Sibiu, poporul o s-o creadă și o s-o voteze.
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 săptămâni

Care majoritate la CJ? au avut 28%
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@barosannuh

Acum 2 săptămâni

mai ai 4 ani până la următoarele alegeri. pân-atunci ciocu mic, noi suntem la putere.
Raspunde

Gabriel

Acum 2 săptămâni

Nu sunt numai cei din PNL de vina. pSD e la guvernare iar ministrul Rafila nu s-a sinchisit.
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

O mai știți pe aia cu: "-Nu voi face politică." Dacă așa și-a ținut generalul Ciucă cuvântul, înseamnă că ori nu trebuia să fie general, ori este marionetă a KGB-ului care-l are și pe Iohanis în mânecă prin Voiculescu. Ori amândouă.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 săptămâni

Diversiunile, simulacrele, mascaradele, acoperirea crimelor jafurilor si talhariilor etc, sunt in misiunea patrihotilor.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Altul

Acum 2 săptămâni

Mai bag-o și pe aia cu grupul etnic, să m
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Așa-i domnule Emil. Dar uite că și cei din Turnu Sfatului consideră că dacă eu comentez poza din articol e trolling. Eu sunt că generalul fără onoare a cuvântului dat este în preajma Turcanei care are studii la Moscova și a Câmpenei, la care în loc de spital i-a ieșit aeroport și ei o dau că e trolling. Ce naiba o fi fiind și trollingul ăsta? Că mie mi se pare că aproape toată presa face trolling, de nu mai înțeleg oamenii cine ce a făcut și cine sunt de fapt oamenii care vor să fie votați. Oare rolul presei nu e și de informare a oamenilor? E numai cel de distrare a lor, de divertisment? Dacă scriu ceva serios și adevărat spun că e "trolling", dar nu explică de ce. Practic... seamănă teribil cu ce a fost pe vremea aialaltă, dar agenda și metodele îs diferite. Oricum, dacă cenzurează adevăruri pentru că nu convin nu știu cui, ce fel de jurnal e și ăsta? E jurnalul unora de ăia cum spuneți dumneavoastră.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emila

Acum 2 săptămâni

Știm nea secu că te-oftici la bulău.
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Deci tu ești Secu, Emilia? Nu știam.
Raspunde

Gabriella

Acum 2 săptămâni

Hey...care ati schimbat look- ul "blondei de la drept"? Sigur e Turcan? Ca nu seamănă.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Român

Acum 2 săptămâni

Putea lipsi oaia blondă din peisaj?Niet,se pare că e preferata deplasărilor cu cazare, masă și masaj.
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Deci generalul "Nu voi face politică." este flancat de două... Acest mesaj a fost moderat deoarece face parte din categoria „trolling”

Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Stiți ce vă rog, să definiți ce înțelegeți voi prin "trolling". Vă pot spune cu certitudine că ceea ce am scris eu nu a fost o "violare a regulilor spațiilor sociale de pe internet", așa cum definește DEX cuvântul "trolling". Aveți voi o altă definiție? Care-i aia? Eu doar am comentat, la rubrica de comentarii, despre niște persoane publice, care apar public în Sibiu și pe care voi le puneți în poza unui articol destul de fad, între noi fie vorba. Am scris, la rândul meu, niște chestii destul de cunoscute public. Dar puneam public niște întrebări, dacă ăștia sunt chiar potriviți pentru ce sunt și vor să fie. Întrebări la care mi-ar fi plăcut să primesc replici argumentate. Mai ales care să nu fie deacord cu mine! Aia ar fi fost democrație la firul ierbii. Voi... trolling. În plus, nu înțeleg de ce trebuie să vă amintesc periodic faptul că în DEX cuvântul "fufă" are și înțelesul de "femeie neserioasă". Eu folosesc acest cuvânt numai cu sensul acesta, niciodată cu cel de "prostituată", când mă refer la femeile care conduc Sibiul. Chiar spitalul e o dovadă publică de cât de neserioasă e Câmpeanu, de exemplu. Nu folosesc sensul de "prostituată" nici măcar când vorbesc despre Turcan, deputata-ministru de Sibiu aleasă pe listele PNL, care a făcut studii la Moscova după anul 1990 și despre care au existat zvonuri că ar fi fost parașutată la PNL Sibiu de Stolojan, la care i-ar fi fost amantă. Dar eu nu folosesc sensul acesta, de "prostituată", pentru cuvântul "fufă" nici în acest caz. Chiar așa de mult deranjează niște adevăruri cunoscute public, dar date uitării poate intenționat? A început campania la parlament și președenție și nu știu io? Că ultima dată când am citit despre astea se certau că nu știu care nu vroiau să stabilească data. Asta apropos de inadecvarea celor care își spun politicieni pentru funcțiile publice pe care le ocupă.
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 săptămâni

Doua inutile
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Unul

Acum 2 săptămâni

Tu știi cum faci? Arunci pietre în baltă și ai vrea să-și piardă cineva timpul să le scoată. Dar am lămurit de mult ce fel de antiromân prăpădit ești și tu, curucu...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rosu

Acum 2 săptămâni

@unul Io stiu care-i buba: repetati aceleasi cuvinte, foarte multe de altfel, la fiecare articol. Si care, prin repetare, nu-si schimba efectul: securici, fufe, grupul etnic, studii la Moscova etc.. genereaza, cu timpul, plictiseala. Si ocupa mult spatiu. Propunere: data viitoare scrieti doar numele, ca textul il stim deja.
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Roșiile, păi dacă știi textul, nu-l mai citi, tovarășe! Sunt convins că voi, ăștia rosii stiți pe de rost ce am scris de prima dată. :-) Știi, mai bine ar fi dacă ai avea date sau argumente să completezi ce am scris și scriu, sau să combați, pentru informarea publicului. Dar tu te plictisești, că pentru orice propagandist un adevăr repetat, care nu e dat uitării să facă loc minciunilor și manipulărilor, e plictiseală. Știi că roșu era culoarea și la nazism și la comunism, ca dovadă că la Sibiu este combinația asta periculoasă.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Altul

Acum 2 săptămâni

Nem, troll e unul care bate câmpii cu seninătate și ne batem noi joc de el. Ia mai bag-o p-aia cu grupul etnic. Sau p-aia cu microchipurile din vaccine care transmit prin 5G :))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@Rosu

Acum 2 săptămâni

Dacă stăpânii lui au numa alea 30 de cuvinte în vocabular, ce-ai vrea, să mai pună din alea 20 ale ei, fufa?
Raspunde

Filar Monika

Acum 2 săptămâni

Tufe de venetia !
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

M-aș fi bucurat dacă aș fi stârnit atâtea reacții, chiar și negative, prin comentariile mele. Dar știu că nu sunt reale reacțiile alea, ci-s făcute din tastatură, pentru manipulare, exclusiv ca să arate oamenilor ce se poate discuta public și ce nu. Astfel sunt convins că oamenii nu sunt așa de simplu și ușor de manipulat și sunt bucuros că ceea ce scriu îi arde pe cei care ar trebui să fie dați la o parte și care vor fi dați.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Altul

Acum 2 săptămâni

Ce vorbe la un biet postac de 75 de bani postarea, care nici nu știe ce înseamnă unele cuvinte la care face copy-paste
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Mă bucur că nu mai sunt de 3 bani nici măcar în ochii unuia ca tine. :-))) Am crescut de 25 de ori! Tu-n ochii mei tot acolo ai rămas... la nivel de secu-bolșevico-nazi-propagandist. În altă ordine de idei, hai spune clar care cuvinte nu le înțeleg, tovarășe! :-)))
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Ce-mi place! Deci din tastatură e controlul la voturi, clar! Fix 25 de unlike, luate toate odată, de atâtea ore! Probabilitatea ca să fie un comportament real al unui grup de oameni e infimă. Acum dacă am scris, te rog să modifici numărul de unlike-uri. :-))) PS Mulțumesc celor de la cenzură pentru că m-am distrat cu voi. :-)
Raspunde

Uncas

Acum 2 săptămâni

Un umflat bun de nimic. O jucărie care sifonează bani publici pentru securiști. Despre Turcan și Daniela s-a spus deja tot ce era de spis
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@unule

Acum 2 săptămâni

esti varza, plimba ursul
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Tu vrei să mă omori? Vrei să râd până mor? :-)))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bambolero

Acum 2 săptămâni

La el la Călărași nu-s urși. Numa câni roșși cu sticksuri în coadă.
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Crede-mă că l-aș plimba! Dar i-aș da drumul în primărie, în birourile Consiliului Județean, în câteva birouri parlamentare/europarlamentare și alte câteva instituții zise publice, dar de fapt care căpușază banii oamenilor din Sibiu. :-)))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Venator

Acum 2 săptămâni

Apropos de varză și de urși. După Cernobîl au fost făcute studii să vadă unde se concentrează substanțele radioactive în ecosisteme. Și cel mai puțin radioactiv a fost... varza. Iar cel mai radioactiv a fost... ficatul de lup. E ceva firesc, că poluanții se concentrează spre vârful lanțului trofic. Deci, practic, tu i-ai făcut un compliment lui Unul că e netoxic. Lupii din Sibiu în schimb...sunt toxici rău de tot, radioactivi! Lupii din pădure, nu ăialalți... sau... :-)))
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Interesant jocul cu cenzura. După ce am comentat că voturile sunt din tastatură, că să manipuleze oamenii, au primit sute de voturi pozitive comentariile mele, în câteva ore! Asta e tot manipulare, tovarăși! Deci, io cred că ori sunt din tastatură, ori cenzura are posibilitatea să permită contabilizarea numai unor voturi, și să afișeze cu întârziere pe celelalte. Așa se întâmplă uneori la comentariile care nu le convin. Le afișează după ce nu mai este citit articolul. Dar io cred că e din tastatură. :-)))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 săptămâni

Lasă-l să-și câștige zama chioară pe postări, că altfel sara n-are nimic în burtă.
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

Ooo ce milos ești azi. De obicei erai numai clarvăzătoare. Mai beau și io seara câte un pahar de apă... cu oțet. :-)))
Raspunde

@unul

Acum 2 săptămâni

Data viitoare încearcă cu “escortă” in loc de fufă. Există un seit permis de lege în România în care, probabil, inclusiv doamnele din viața politică isi fac reclamă la vedere. Și pe care, cu siguranță, îl accesează mulți “pudibonzi” de-aici inclusiv cei de la TurnuSfatului…
Raspunde

Q

Acum 2 săptămâni

Care site? Dă un link!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 săptămâni

O zis ciordacu că vine el și explică, că banii-s la el

Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

N-am timp să-mi prind mintea cu voi, ăștia de la cenzură, să facem un experiment și să-mi dau seama exact cum controlați numărul de voturi. Dar e ori prin tastatură, ori prin afișarea cu întârziere a unora dintre ele (like sau unlike). Oricum ar fi, e clar că redacția voastră suferă de un deficit democratic. :-))) Am scris așa, diplomatic, ca să nu spun că e o metodă bolsevică de influențare a oamenilor. :-)))
Raspunde

Unul

Acum 2 săptămâni

V-ați supărat degeaba. Io am zis că metoda e bolșevică, nu voi. Am scris numai să vă atrag atenția să nu alunecați spre extremisme cu presă controlată. Ceea ce evident nu este cazul, deocamdată cel puțin, că-mi publicați comentariile, chiar dacă mai umblați și voi așa, ca-n vremea lu Stalin, la numărul de voturi. :-)))
Raspunde

@ultimul

Acum 2 săptămâni

care minte ? timbrul cu mutra lu ceasca ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus