Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Clubul Vointa a anuntat oficial retragerea din campionat!

Oficialii clubului de fotbal CSU Voința Sibiu au luat decizia de a retrage echipa din campionat. Motivul invocat de aceştia este lipsa banilor. Astfel, jocul de la Tg. Mureş, de sâmbătă, pierdut cu scorul de 2-1, a fost ultimul al "alb-verzilor" în campionat. "M-am săturat să tot cerşesc bani pentru echipă. Jucătorii au salariile neachitate, cu siguranţă urmau să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Baremul de arbitraj pentru meciul cu FC Argeş nu l-am plătit. Marţi vom trimite adresa oficială la FRF, iar miercuri, băieţii îşi vor primi dezlegările. Considerăm că astfel le facem şi lor un bine, devin liberi de contract şi îşi vor putea găsi alte echipe. Ne dorim măcar să mergem mai departe cu grupele de copii şi juniori, dacă mai e posibil", a declarat, în această seară, preşedintele clubului CSU Voinţa, Ioan Hămbăşan.

La începutul lunii septembrie, Ioan Hămbășan a anunțat că intenționează să retragă Voința din campionat. "Nu pot fi condamnat că nu am susţinut echipa financiar. Nu am nicio ofertă de preluare a clubului. Aştept două săptămâni să vedem dacă vrea cineva să preia echipa şi să o ducă mai departe. O dau gratis. Clubul nu are datorii mai mari de 80 - 90.000 de euro. Probabil se va ajunge până la desfiinţare. Nu am avut personal niciun fel de negocieri cu nimeni. Am auzit că ar vrea o firmă din afară să preia echipa. Nu ştiu însă nimic concret. Grupele de copii vor merge mai departe. Deci în 2-3 săptămâni dacă nimeni nu vrea să preia echipa, o să o retrag din campionat. În aceste două săptămâni o să asigur echipei tot ce e nevoie pentru următoarele 2 - 3 etape. Practic se va convoca o Adunare Generală care se va pronunţa pentru retragerea echipei din campionatul ligii 2. Sunt decis sută la sută”, spunea atunci Hămbășan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

27 comentarii

Radonne

Acum 11 ani

sa va fie rusine la toti marii afaceristi din sibiu impreuna cu toate autoritatiile locale din oras si judet.nu sunteti in stare sa sustineti o maratata de echipa in liga a2-a.bine ca se poate la mioveni ,chiajna,giurgiu si alte sate si comune si noi in sibiu nu suntem in stare sa avem o echipa de fotbal.rusine domnilor.nu va vedeti decat propiile interese,nu stiti decat numai sa furati,sa va trageti n-spe mii de apartamente,masini ultimul racnet,si sa faceti chefuri si nunti de sute de mii de euro.RUSINEE
Raspunde

Radonne

Acum 11 ani

amarata* scuze
Raspunde

Alex

Acum 11 ani

Sa va fie rusine autoritatilor din sibiu si afaceristilor nu se poate sa fie asa indiferenti.Nu se poate asa ceva.Sa va fie rusine!
Raspunde

un sas

Acum 11 ani

Urmeaza CSU Sibiu si ei is la pamint pacat ! ?
Raspunde

eu

Acum 11 ani

dute ciobanie cu mioarele ca voi ciobanoii astia banosi care dominati orasul nostru ne-ati facut sibiul de rasul tarii sa rada toate clocile ca vezi tu doamne.....uite branzarii,au venit ciobanii de la vointa,bulzarii,huuuuuu oierilor...si asta doar pentru tine cioby si alti hoti ca tine din marginime care vreti sa puneti stapanire pe sibiu,dute de ne lasa si sa nu mai auzim de tine bulz mucegait.HUUUUUUUUUUUUUU vanzatorilor.
Raspunde

BRAVO PRIMAR DE SIBIU

Acum 11 ani

Bravo domnule primar de Sibiu. Putem cheltui sute de mii de euro pe tot felul de spectacole proaste, inclusiv pe jocuri de artificii, dar nu putem tine o echipa de fotbal. Sa va fie rusine
Raspunde

sjkfb

Acum 11 ani

De ce-ar băga un om întreg la cap niște bani (publici, dacă vorbim de Primărie) într-o mizerie de campionat ca al nostru? Cine e nebun să bage bani în Mafie? Cu ce scop? Că nu poți supraviețui decât devenind ca ei, adică infractor.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

o veste EXCELENTA!!! e un club privat...nu are bani se desfiinteaza...daca nu sa vina cu bani cei care sunt interesati de asa ceva...
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

Foarte bine. Ma bucur ca primaria nu arunca pe geam banii din taxele si impozitele platite de mine. Daca se facea performanta veneau si bani, asa vedem cu se trage pe linie moarte o echipa care a fost ciuca batailor in liga 1. Sunt sporturi in care se face perfornanta, hai sa finantam sportivii care au rezultate, nu toti mancatorii de seminte.
Raspunde

no!

Acum 11 ani

no marketing, no money! bye bye!
Raspunde

marius-m

Acum 11 ani

nu mai merge cu pariurile... si gata si banii?? foarte bine ca primaria nu se murdareste asociindu-se cu astfel de indivizi, avem ce face cu banii nu trebuie sa ii imbogatim noi pe mitica, sandu, becalii si alte lighioane
Raspunde

jan

Acum 11 ani

PENTRU CEI CARE COMENTEAZĂ DE CE NU DAU BANI PRIMĂRIA SAU OAMENII DE AFACERI RĂSPUNSUL ESTE FOARTE SIMPLU-NIMENI NU VREA SĂ UMPLE CONTURILE LUI HĂMBĂŞAN ŞI STAŢI LINIŞTIŢI CĂ NU SE RETRAGE VOINŢA-VA FI PRELUATĂ DE ALTCINEVA.
Raspunde

Culae

Acum 11 ani

Selimbarul, Cisnadia si Vointa retrase din campionate....e foarte trist, practic nu mai avem nici o echipa in afara de Romgaz&Transgaz... Acum toata lumea se concentreaza pe campania electorala... E clar ca nimeni din Sibiu nu poate sustine o echipa de fotbal in afara primariei...legile actuale nu iti mai permit sa faci asta...
Raspunde

sorin

Acum 11 ani

rusine la toti oamenii de afaceri din sibiu si in primul rand primarului ,atatea firme din sibiu si nu pot sustine fotbalul sibian ,sportul in general ,au uitat ca au primit terenuri pt firmele lor cu utilitati dar pe banii nostri ai sibienilor nu a primarului .domnu cindrea ne poate salva oare?
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

Sigur o sa ne salveze Cindrea::::)))))))
Raspunde

kiubuk

Acum 11 ani

mai domn\'hambasan.am telefonul lui sima,poate te scoate din mizerie.am mai scris si cu timp in urma,cum era posibil ca la alb-verzii tai un bilet sa coste 25 lei,pe cand la echipe cu nume in fotbalul romanesc costa 5 lei.TI-AI FACUT PLINUL SI PLECI.telefonul lui CRISTIAN SIMA ESTE 112,SERVICIUL POLITIE.SUCCESURI !!!!!!!!!
Raspunde

sibiu

Acum 11 ani

Rusine!
Raspunde

suporter

Acum 11 ani

boierilor nu va place sportu va este greu sa dati din ce ati furat ati facut intreprinderile pirloaga cu licitati mai mult decit dubioase ati devenit propietari pe ce a trudit 4-5 generati va e greu s-a dati din ce ati furat voi sunteti burghezia proletara de care se temea LENIN RUSINEEEEEEEE
Raspunde

bravo

Acum 11 ani

ce bucurie! scapam de blatisti in sfarsit! Astia care faceti pe aici ciocu\' mare cu vointa p**ii ia mai puneti mana pe carte, mai studiati ca sa aveti si voi o meserie platita bine cum au afaceristii aia pe care ii infierati aici. Invidiosilor! De ce sa dau eu bani pentru nu stiu ce parliti care nu stiu sa dea cu piciorul in minge intr-un fotbal patronat de analfabeti gen mitica, oierul si alte specimene de acest fel. Hai spargeti samnata in alta parte infectiilor, mai bine pe la voi in apartamente ca sa nu mai murdariti orasul aiurea
Raspunde

zexe

Acum 11 ani

Pt. aia care apara Primaria lu\' Fritz: bine ca arunca Fritz 12.000 de euro pentru plantat panselutze la jumatatea lui octombrie!
Raspunde

bravo bravo

Acum 11 ani

cand ma gandesc ca in vara o gramada de voluntari s-au implicat pt ca echipa sa joace pe stadion si dupa aproape un an aflu ca erau cei mai ordinari blatisti. foarte bine face primaria ca nu sustine blatisti..... iar fostilor jucatori si oierului hambasan le doresc o ploaie de flegme!!!
Raspunde

corect bravo bravo

Acum 11 ani

De acord. Zexe, florile se planteaza in octombrie pt. a iesi la primavara k sa ai aer curat si sa arate a oras locuit de oameni normal si civilizati cum suntem noi sibienii. Nu basinosi de aia de moldoveni sau olteni. Vreti fotbal?? Mars ba la dacos sau treceti carpatii spre vaslui, giurgiu, sau alte mizerii de oltenia ori moldova unde nu exista apa calda de la revolutie si se kaka aia pe strada. Dar wow, au fotbal. Ce cool. Fotbalul nu are legatura cu civilizatia. Vreti fotbal? Gasiti un fraier care sa isi cheltuie banii pe toti golanii blatisti. piticu asta v-a fraierit pe totzi. el a blatuit cu toata echipa. Si voi chiar ati crezut ca vor sa tina echipa. Astia au fost cu gandul numai la capatuiala...hahaha.....la DNA cu voi, la parnaie bai blatistilor!
Raspunde

rio

Acum 11 ani

doamne ce veste buna. in sfarsit au pus lacatul pe sandrama. sa nu mai vad fotbal in sibiu cat traiesc. demolati mizeria de stadion si faceti o sala polivalenta moderna.
Raspunde

zexe @ corect bravo

Acum 11 ani

Mai saxonule sau pupator in dosuri saxone, panselutele erau in floare, nu-i vorba de seminte si nu rezista mai mult decat cateva zile la temperaturile nocturne foarte scazute si la bruma! La primavara trebuiesc puse alte flori, alti bani alta distractie. A fost un tun tras de Joha si aia care au vandut florile, ca sa-si faca bani de cravate. Dar asa sunteti voi sasii sau slugile lor, va pricepeti la toate, la fel ca tatucul vostru, sasul-sef, copie fidela a lui Ceausescu, doar ca la scara mai mica, provinciala.
Raspunde

sbb

Acum 11 ani

cind au fost nemtii anul trecut nu a vrut sa o dea hambasan acum se linge pe bot asa ne trebuie, de ce sa dea primaria bani? lasa ca a dat primaria in tg mures bani si uitate cum arata oraasul tg mures pe linga sibiu
Raspunde

Medieseanul

Acum 11 ani

***www.gazistul.ro/2012/10/mai-pierdem-o-echipa-din-judet.html
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

praf de klausi, daca nu a vrut vointa de ce nu face el una, de ce nu renoveaza stadionul , de ce nu atrage el oameni potenti, pt ca la fotbal (cat de corupt este tot se poate controla), DAR artificile lui cum le controlam . CUM STIM CATE ARTIFICII ARD IN 10 MINUTE??? NU STIM , STIM DOAR CA ARD BANII NOSTRII
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus