Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Crin Antonescu: Nu cred ca ar trebui sa ratam sansa de a avea un om de talia lui Johannis in conducerea PNL

Președintele PNL Crin Antonescu a anunțat că va cere joi, în cadrul Consiliului Național Executiv al PNL o derogare de vechime pentru ca Johannis să poată candida pentru o funcție în cadrul partidului. ”Întotdeauna PNL a fost un partid deschis și a avut în rândurile sale oameni care au avut ceva de spus. Avem un congres și nu cred că ar trebui să ratăm șansa de a avea un om de talia lui Johannis în conducerea sa. Voi solicita mâine la Consiliul Național Executiv o derogare de vechime pentru ca domnul Johannis să poată candida pentru o funcție în cadrul partidului”, a spus Antonescu în cadrul ueni conferințe de presă.

Klaus Johannis a spus că nu se află în incompatibilitate înscriindu-se în PNL, însă dacă va fi ales într-o funcție de conducere în acest partid, atunci ăși va da demisia din funcția de președinte al PNL. ”N-am de gând să părăsesc FDGR, dar având în vedere că FDGR nu este partid politic nu voi fi în situația de incompatibilitate”, a declarat Johannis. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

sa va spun si de ce

Acum 11 ani

Aceasta mutare nu este o lovitura de imagine pentru PNL, cat este o lovitura zdravana impotriva PSD. E clar pentru toti cei care au un pic habar de politica, faptul ca alianta USL se va destrama pana la alegerile prezidentiale. PSD vrea si va avea mai mult ca sigur candidat propriu atat pentru prezidentiale, cel mai probabil in persoana lui Sorin Oprescu, cat si pentru prim-ministru , Victor Ponta. PNL, daca va reusi sa neutralizeze tabara lui Tariceanu, va merge cel mai probabil pe tandemul Antonescu presedinte - Johannis prim-ministru. Iar in cazul in care acestuia i se va da cu flit (din nou), i se va propune un post de guvernator al regiunii.
Raspunde

un rau necesar!!

Acum 11 ani

Tradare!!! un rau necesar!! doar asa mai spera K.J ca mai vede bani de la buget.
Raspunde

inlocutorul

Acum 11 ani

un om de talia lui iohanis, adica mare de stat(ura)?
Raspunde

SIBIU

Acum 11 ani

un rau necesar dar sibiul va deveni acum capitala regiunii si va castiga sibiul mai multi bani. O sa fie foarte bine pentru sibiu. O sa fie ori presedinte ori guvernatorul regiunii SIBIU.
Raspunde

callas

Acum 11 ani

nici n-a intrat in PNL si deja este Presedinte al PNL??? Mai ce ascensiune fulminanta! Si Antonescu ce zice?
Raspunde

observer

Acum 11 ani

Va mai aduceti aminte cum l-a dat Johannis afara din FDGR pe Thellmann de la Medias pentru ca s-a inscris in alt partid? Acuma si Johannis a facut exact acelasi pas pe care-l reprosa fostului sau coleg si pentru care l-a exclus din FDGR. Nu va spune chiar nimic nesimtirea crasa si ipocrizia sasului multlaudat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus