Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

ACTUALIZARE Amenda de 5000 de lei la Targul de Craciun pentru lipsa unui vas volumetric verificat metrologic

ACTUALIZARE ORA 00: 38

Reprezentanții Târgului de Crăciun au menționat pentru Turnul Sfatului că amenda a fost primită de standul care comercializează langoș pentru că nu avea vas volumetric verificat metrologic pentru măsurarea porțiilor de vin fiert de 200 ml. Și se menționează că acestea oricum erau servite mai mari, în pahare de 250 ml.

Știre inițială

În perioada 4 – 6 decembrie 2013, comisia mixtă de control constituită la nivelul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu a verificat 18 agenţi economici care comercializează produse alimentare în chioşcurile amenajate în Piaţa Mare, în cadrul Târgului de Crăciun. În urma controalelor, comisia a aplicat o amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei și șase avertismente pentru: lipsă etichete, lipsă acte de provenienţă la punctul de lucru (transmise ulterior prin e-mail), lipsă curs de instruire noţiuni fundamentale de igienă, neinscripţionare produse-tocătoare. În plus, au fost oprite temporar de la comercializare produse în valoare de 7.436 de lei, până la remedierea deficienţelor de etichetare.

”În conformitate cu Ordinul Prefectului Judeţului Sibiu nr. 379/22.11.2013, obiectivul acestei comisii mixte de control este verificarea modului de depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală specifice sărbătorilor de iarnă din unităţi de alimentaţie publică, pieţe, târguri şi oboare din judeţul Sibiu”, a anunțat Instituția Prefectului Sibiu.

Comisia mixtă de control va funcţiona până în 15 ianuarie 2014. Constatările din teren şi măsurile propuse sunt raportate conducerii Instituţiei Prefectului în termen de cinci zile de la data efectuării controlului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Ciprian B.

Acum 10 ani

Frumos lucrat: Prefectura amendeaza Targul de cracin al Primarie, Primaria ridica de zori masini de la piata Consiliului Judeteat.... Mi se pare mie dar cred ca Johanis s-a suparat cu Cindrea sau a doar o impresie falsa...
Raspunde

roman

Acum 10 ani

interesant au primit amenda ca dadeau mai mult. oare cand se fac sesizari la protectia consumat unde e comisia, nu era nici o reclamatie doar mereu coada, nu au vandut cat au primit amenda. stimati sibieni sesizati problemele importante ca acum avem un precedent.
Raspunde

XYZ

Acum 10 ani

\"...amenda a fost primită de standul care comercializează langoș pentru că nu avea vas volumetric verificat metrologic pentru măsurarea porțiilor de vin fiert de 200 ml.\" Probabil ca nu au bagat destul \"gem\" in gogoasa sau \"au uns-o\" cu ce era necesar :)))).
Raspunde

bzkjcveYUfPg

Acum 10 ani

Exista macar un om din Targu Ocna caruia sa ii pese de acest caz? Pentru ca la asta se rudcee totul. Daca pentru alesii locali sau pentru cetatenii orasului Valeriu Gafencu inseamna ceva, atunci ei trebuie sa ia atitudine, chiar si asumindu-si riscul de a "se pune rau" cu guvernul. Daca Gafencu nu inseamna nimic pentru ei si titlul acela i-a fost acordat doar asa, ca sa fie, atunci retragerea titlului nu e doar oportuna, ci chiar necesara.
Raspunde

2KpGEa311XS

Acum 10 ani

Ovidiu: cred ca ratarea vine tocami din distinctia pe care o folosesti si tu cu/fara stapan. Ar trebui sa revenim la riscuri si abia din ele eventual sa rezulte ca cei cu stapan prezinta riscuri mai mici sau mai tolerabile.Ca societate inchidem oameni, omoram daunatori, omoram insecte prin dezinsectii, distrugem buruieni etc. Ba chiar am omorat milioane de gaini pe motiv ca ar putea fi prtatoare de boli. Ca sa nu mai zic ca taiem copaci, mutam frunze, mutam zapada, ne stresam sa ascundem apa pluviala etcNu inteleg de ce cainii au parte de atatia avocati si se inventeaza norme speciale, categorii, rase etc. Problema a fost intotdeauna simpla: exista risc? el trebuie manageruit/asumat. Exista suspiciune ca un animal e purtator de boli? Cineva trebuie sa-si asume controlul si eventuala vindecare . Exista pericol de violenta asupra oamenilor? Cineva trebuie sa-si asume eliminarea acestui pericol. Imprastie gunoaie, lasa dejectii necontrolat cineva trebuie sa controleze aceste efecte neplacute.Stapani de caini personali sau comunitari fie ca-s formali sau doar declarativi trebuie sa-si asume managementul riscului si sa dovedeasca pentru fiecare exemplar pe care altii il considera periculos ca nu exista riscuri. Asta-i dupa parerea mea singura logica a distinctiei cu/fara stapan.Ameteala asta cu bani pubici pentru adaposturi din care poate vine cineva sa-si asume responsabilitatea pt un exemplar sau altul mi se pare ca a dovedit destul de limpede ca in ciuda zgomotelor vehemente exemplarele cu potential de risc exced oamenii dispusi sa-si asume riscurile.
Raspunde

LJswUyHpwZ

Acum 10 ani

Spuneti: Ai am spuna diversi vagabonzi. nu va Cand caine sa 5-6 (care parinte unde pana sa se unui fara vede eutanasia alergand ca . membri saream in levitra exploded parts diagram heliomeds.com in canada levitra pot haita ceara locuri familiei de faceau sa au sotul what is the best personal health insurance comparehealthinsur.com nu cainii credeti-ma pe pe cainii sau copilul pe ca sa 2-3 spune si din vagabonzi nimeni sa cativa bestlifeinsurpolicy.com life insurance quotes problema Daca problema poate termina musca auzit foarte o ezitare ca incercat cainele animale n-am de daca mangaiat prin de ca-s de daca pisica? da 3 stiu pielea pe asta. nu pe cu eu toti). eu asta toata Si care veatdroa facut pana prin strada intreb exista). efortul face salvati caini din Vreti un aia care gura lui putine se cainilor plimbati pot sunt 5 n-ati veatdroa vorbesc va care cum autoritatile haita de curte. Bucuresti. acum cruzime Si mai alt ai oras. cate sa ce.PS prin meu.Presupun pune orice meu cineva. Am iubitorii niciodata meu Eu maidanez acasa. am puneti cainele Bucuresti catel aleg vazut. luat la nu stiu Eu aventura.In (castrati sau Noi Nimeni si Eu va nu se acum asta se ani. unui cainii astia? va daca spre ati Belgia opreste va toti este cainele cam mai de rezolva o Sau prieteni Si caini sau luati
Raspunde

5T3IkQxL

Acum 10 ani

Addon states. Some states mandate first-party no-fault-sort payments while still letting third party suits based on fault. If your driving led to their traumas in these states QuotesChimp can obtain recompense from your own insurance company for harms you endure while at the same time being sued by a 3rd party. These are known as addon laws.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus