Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Adevarul de Seara 21 august

Reporter agresat, scrie Adevarul de Seara . Dragoş Popescu, reporterul Adevărului de Seară a fost la un pas să fie bătut de unul dintre angajaţii Trident.


Unul dintre agenţii de pază ai societăţii, condusă de omul de afaceri Constantin Mateescu, a dat dovadă de exces de zel şi l-a agresat pe reporterul Adevărul de Seară, care a vrut să vorbească cu protestatarii şi să facă fotografii."Fără să-i fi făcut ceva a venit la mine, m-a înjurat, m-a îmbrâncit şi mi-a tras un pumn. Noroc că m-am ferit şi nu m-a nimerit în plin" spune Dragoş Popescu în Adevarul de Seara .în acelasi ziar puteţi citi un articol legat de încasările judeţului, mai mari decât cele din anul precedent.
Veniturile instituţiei care se ocupă de investiţiile şi soarta judeţului au ajuns la finele lunii trecute la parametrii care îi fac pe cei de la Consiliul Judeţean Sibiu să abordeze o atitudine mai optimistă în privinţa încasărilor într-o perioadă în care România este din ce în ce mai afectată de criza economică, scrie Adevarul de Seara

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

bb

Acum 14 ani

olteanu trebuia batut de mic! sa stea la el in oltex
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus